Noi îţi dăm reţeta tu îl prepari! Aşa a sunat sloganul invitaţiei pe care am primit-o cu ocazia Zilelor Porţilor Deschide la McDonald’s.

Campania naţională „Porţi deschide la McDonald’s” dezvăluie ce se petrecere în spatele scenei, oferindu-le consumatorilor şansa de a cunoaşte angajaţii McDonald’s şi de a afla mai multe despre produsele şi serviciile celui mai mare lanţ de restaurante din România.

În perioada 5-11 noiembrie 2012, McDonald’s te invită dincolo de casele de marcat, pentru un tur complet al restaurantului. Intă pe pagina de Facebook a McDonald’s, alege restaurantul pe care vrei să îl vizitezi şi ai posibilitatea să intri în culisele acestora.

De asemenea, cei dornici de a participa la turul bucătăriei McDonald’s pot solicita o programare direct în restaurante. Vizitele se vor desfăşura atât în restaurantele din Bucureşti, cât şi în cele din restul ţării, în anumite intervale orare.

Vizita noastră în restaurantul McDonald’s (Piaţa Romană, Bucureşti) a început cu o scurtă introducere a ceea ce înseamnă brandul McDonald’s, o discuţie bazată în mod deosebit pe înalta calitate a furnizării servicilor către consumatori, alegerea atentă a furnizorilor de materile prime sau valorile nutritive ale produselor.

A urmat explorarea bucătăriei, timp în care ni s-au oferit informaţii despre modul de pregătire a preparatelor, timp de executare, punând accentul foarte mult pe faptul că orice produs are un termen de valabilitate de până la şase ore, iar în cazul în care nu este vândut va fi aruncat în zona specială destinată produselor expirate.

O parte interesantă a turului a presupus posibilitatea preparării unui produs preferat.

Turul s-a încheiat cu vizitarea zonei McCafe unde procedeul de executare ale produselor este similar cu cel din bucătărie.

McDonald’s pentru mine reprezintă un loc unde poţi servi o cafea, un desert sau masa la modul cel mai curat posibil, de la bucătărie la zona de servire şi chiar toalete.

Odată cu deschiderea McCafe, mi-am schimbat viziunea despre ce însemna McDonald’s şi poate fi locul perfect pentru o ieşire cu fetele şi nu numai.

Consider că McDonald’s este o companie şi un brand care pune accentul pe curăţenie şi transparenţă în fiecare moment şi vă recomand ca de fiecare dată când ajungeţi în restaurantele lor să întoarceţi foaia din tavă. Informaţiile oferite sunt foarte interesante!

Citeşte despre: ,