UPDATE 2: iConcert.ro s-a clasat pe locul 3 în categoria Blog de muzică. Va mulţumim tuturor pentru susţinere.

UPDATE 1: iConcert.ro s-a calificat în cea de-a doua etapă a Roblogfest 2012. Vă mulţumim tuturor pentru voturi şi vă rugăm să ne fiți alături și în această perioadă de votare care va determina câştigătorul competiţiei!

Poate că toamna se numără bobocii, dar primavara se numără obiectivele. Şi cum noi vrem deja să şi bifăm unele dintre ele, o să vă cerem vouă, tuturor cititorilor, vizitatorilor şi fanilor noştri, o mână de ajutor – o mână cu care să daţi voturi.

Anul acesta iConcert.ro a fost nominalizat de către un cititor în cadrul Roblogfest, la categoria „Blog de muzică”. Deşi nu ne aşteptam, îi mulţumim pentru acestă provocare, pe care ţinem neapărat s-o onorăm aşa cum trebuie: locul I şi nimic mai puţin.

Nu este prima dată când site-ul nostru participă la această competiţie. În anii precedenţi toţi oamenii cărora le-a placut cu adevărat ce facem, ne-au acordat voturile, dar şi sprijinul lor. Astfel, în 2011 am avut plăcuta surpriză de a ne califica în finala Roblogfest la 3 categorii diferite, obţinând locul II la categoria „Blog de muzică”.

VOTEZI la roblogfest 2012

Totuşi, anul acesta vrem mai mult de la noi şi de la iubitorii de muzică bună. De aceea vă invităm să accesaţi link-ul site-ului nostru de pe pagina competiţiei şi să ne votaţi până pe 27 martie 2012. Dacă nu aţi mai votat până acum la această competiţie va fi nevoie să vă creaţi un cont, dar promitem că nu va dura mai mult decât citirea uneia dintre recenziile noastre. :)

Citeşte despre: , ,