Experimentalist.ro este spaţiul virtual de întâlnire al creativilor din România. Ne place să credem că e un hub de inspiraţie pentru cei care răscolesc Internetul în căutare de idei, pentru cei care pun banalul la îndoială, pentru cei care se entuziasmează când sunt provocaţi să-şi împingă limitele, pentru cei care caută un loc care să fie doar al lor, dar pe care să-l frecventeze alături de alţi apropiaţi.

Am reconstruit experimentalist.ro ca pe o platformă de publishing în care oricine poate adăuga conţinut, fie (şi mai ales) original, fie găsit şi bun de dat mai departe. Platforma este una socială, pentru că aici lăsăm ideile la fezandat şi dezbatem tot ce găsim a fi outside the box.

Aici vorbim despre planurile noastre, ne completăm ideile şi găsim oamenii care se pot alătura proiectelor pe care vrem să le scoatem la lumină. Grolsch vă îndeamnă să experimentaţi, iar voi vă puteţi la rândul vostru să vă provocaţi între voi – despre asta e vorba în zona de provocări a platformei.

În afară de această parte în care vă întreceţi în imaginaţii şi ghiduşii, platforma este o galaxie croită după interesele şi pasiunile fiecăruia. Respectiv, aveţi de navigat prin categoriile sports & outdoor, design & visual, photography, brainfood, words, music, video, tech & gadgets, lifestyle, DIY. Puteţi să le luaţi pe toate în colimator sau doar pe cele care vă interesează. Şi le puteţi schimba pe parcurs, fiindcă unde există o pasiune, mai încape încă una.

Platforma are misiunea de a aduna românii cu idei îndrăzneţe şi de a-i pune în legătură unii cu alţii. Credem că experimentalismul se poate manifesta în orice demers şi că adevărata provocare e să rămâi creativ la orice pas. Pentru că, nu-i aşa, unde experimentalist nu e, nimic nu e.

Vă invităm să descoperiţi www.experimentalist.ro, spaţiul în care creativitatea îşi dă întâlnire cu minţile creative.

Citeşte despre: