Evenimentul concursului Love thy Planet a ajuns ieri la Bucureşti, în Oxygen Club, iar cei de la PUMA ne-au stimulat creativitatea, ne-au învăţat şi dat posibilitatea să ne personalizăm singuri un tricou şi o geantă printr-o tehnologie specială.

Mai exact, este vorba de Inkodye®, un colorant-vopsea produs de Lumi, colorant ce se activează la lumina naturală a soarelui. Este total diferit de alte tehnlogii de personalizare, iar la prima vedere imprimeul pare să reziste în timp la multe spălări.

Uite cât de uşor e să-ţi faci un tricou! :)

Prin această acţiune PUMA nu se limitează doar la această tehnologie de personalizare, ci doreşte să încurajeze creativitatea. Noi nu am fost prea creativi ieri, dar au fost câţiva concurenţi care au făcut câteva tricouri ce arată mult mai bine faţă de ce găsim prin magazine. Într-adevăr, o parte din ei sunt artişti plastici, iar asta i-a ajutat ieri să câştige marele premiu de 2000 de euro, sau alte premii constând în tricouri şi genţi PUMA. Bravo lor! Noi rămânem cu distracţia şi cu tricoul şi geanta creaţie proprie :)

Dacă şi tu te simţi creativ şi te-am făcut curios, ar fi bine să arunci un ochi pe site-ul www.puma.com/lovethyplanet unde poţi să încărci poze cu ceea ce iubeşti la planeta noastră sau cu ceea ce ai vrea să conservi, până pe 18 noiembrie 2012. Săptămânal un juriu global de specialitate alege câştigători şi oferă premii. În prezent doar locuitorii din România, Rusia, Africa de Sud şi Polonia pot participa la concurs.

Dacă vom avea un câştigător din România, PUMA îl va premia cum trebuie: în afara tricourilor menţionate pe site, va avea şansa să-şi realizeze o pereche de pantofi personalizaţi PUMA, plus produse PUMA în valoare de 500 de euro, un premiu în bani în valoare de 2000 de euro şi o colecţie limitată de tricouri printate cu fotografia sa câştigătoare se va vinde în magazinele AFI Palace Cotroceni şi pe zorilestore.ro.

Iată şi o galerie foto să vezi cum ne-am distrat ieri :)

Citeşte despre: ,