Biletele aferente categoriei Golden Circle pentru ediţia de vară a Metalhead Meeting 2014 sunt sold out. O posibilă o suplimentare a acestora nu va fi posibilă, tocmai pentru a asigura fanilor o experienţă de festival de o înaltă calitate. Evenimentul va avea loc pe 7 iunie 2014 la Arenele Romane, din Bucureşti, iar conform organizatorilor se va desfăşura în aer liber.

Biletele pentru cea de a doua ediţie a festivalului METALHEAD Meeting, de la Arenele Romane din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro şi www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionare:

Categorie Preţ până pe 6 iunie Preţ la intrare
Golden Circle 110 lei 140 lei SOLD OUT
Acces General 80 lei 100 lei cumpără bilete
Meet & Greet 250 lei 250 lei cumpără bilete

Singurele locuri Golden Circle disponibile pot fi câştigate la concursul Monster Energy, regulamentul fiind disponibil pe www.metalhead.ro/monster. De asemenea, biletele Meet & Greet au şi Golden Circle inclus.

Pentru Metalhead Meeting ediţia ce va avea loc pe 7 iunie 2014 la Arenele Romane din Bucureşti, line-up-ul complet este format din şapte dintre cele mai bune trupe de metal de peste hotare şi de la noi din ţară: Sepultura (Brazilia), Moonspell (Portugalia), Arkona (Rusia), Endsight (Grecia), Last Hope (Bulgaria), Diamonds Are Forever (România) şi Sincarnate (România).