Biletele pentru concertul Metallica de la Arena Naţională din Bucureşti, de pe 14 august 2019, se pun în vânzare pentru public, vineri, 28 septembrie, la ora 10:00, în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro. Fanii trupei şi ai organizatorilor pot achiziţiona bilete înainte de începerea vânzării generale.

Astfel, fanii trupei Metallica pot începând cu 25 septembrie să achiziţioneze bilete la concert, folosind un cod special primit la înscrierea pe site-ul oficial al trupei. De asemenea, pe 26 septembrie, ora 10:00, a fost activat un cod pus la dispoziţie de organizatorii concertului Metallica de la Bucureşti. Astfel, pentru a putea achiziţiona mai devreme bilete la concert, trebuie accesat site-ul www.eventim.ro, selectată campania „Metallica Local Presale” şi folosit codul „emagic2019”.

Preţuri bilete concert Metallica la Bucureşti

Categorie Preţ
Standing – Gazon A 395 lei bilete
Standing – Gazon B 285 lei bilete
Categoria 1 – Premium 685 lei bilete
Categoria 2 505 lei bilete
Categoria 3 395 lei bilete
Categoria 4 285 lei bilete
Categoria 5 235 lei bilete

Fiecare bilet cumpărat include şi cel de-al 10-lea album al trupei Metallica, „Hardwired… To Self-Destruct”, în format digital. Fanii vor primi un e-mail ulterior achiziţiei de bilet cu instrucţiuni pentru a-şi descărca albumul.

Harta locurilor la concertul Metallica la Arena Naţională din Bucureşti

Pachete bilete VIP la concertul Metallica de la Bucureşti

Pachet Preţ
Dream No More 9950 lei bilete
All Nightmare Long 1600 lei bilete
Shortest Straw 910 lei bilete

Experienţa „Dream No More”
9950 lei per pachet – VIP1

  • Un (1) bilet cu acces în Snakepit – zona cea mai apropiață de scenă
  • Intrare dedicată în Arena Naţională
  • Întâlnire cu o parte dintre membrii trupei backstage, înainte de concert
  • Fotografie cu tine şi toată trupa, realizată de un fotograf profesionist
  • Un (1) setlist al concertului din Bucureşti cu autograf
  • Acces în lounge-ul ‘Sanitarium Rubber Room’, ce cuprinde: două (2) vouchere de băutură la bar, cină la bufetul ‘Spit Out The Bone’, tur prin expoziţia de turneu ‘Memory Remains’, cu obiecte din colecţiile personale ale membrilor trupei, un (1) poster al concertului, un (1) tricou Metallica, ales de tine, prioritate la cumpărăturile de la standul de merchandising, membru din echipa locală de organizare dedicate

** Pentru întâlnirea de dinaintea show-ului ora şi locul pot varia, existând posibilitatea să fie organizată şi într-un spaţiu în afara zonei de concert, mai devreme în ziua evenimentului.

Experienţa ‘All Nightmare Long’
1600 lei per pachet – VIP2

  • Un (1) bilet cu loc pe scaun în primele 12 rânduri SAU un (1) bilet în zona Gazon A
  • Acces cu prioritate în zona Gazon A (doar cu biletul dedicat de Gazon A)
  • Intrare dedicată în Arena Naţională
  • Acces în lounge-ul ‘Sanitarium Rubber Room’, ce cuprinde: un (1) voucher de băutură la bar, Cină la bufetul ‘Spit Out The Bone’ , tur prin expoziţia de turneu ‘Memory Remains’, cu obiecte din colecţiile personale ale membrilor trupei, un (1) poster al concertului, un (1) tricou Metallica, ales de tine, prioritate la cumpărăturile de la standul de merchandising, membru din echipa locală de organizare dedicate

Pachetul ‘Shortest Straw’
910 lei per pachet – VIP3

  • Un (1) bilet cu loc pe scaun într-unul din sectoarele cu vizibilitate bună sau un bilet în zona Gazon A
  • Acces cu prioritate în zona Gazon A (doar cu biletul dedicat de Gazon A)
  • Intrare dedicată în Arena Naţională
  • Un (1) poster al concertului
  • Un (1) cadou în ediţie limitată de la standul de merchandising

Vei primi un email cu cel puțin o săptămână înainte de ziua concertului cu instrucțiuni din partea CID Entertainment pentru a beneficia de toate elementele incluse în Pachetul tău. Pachetele VIP sunt non-transferabile şi nu se pot returna. Nu trebuie cumpărate de la vânzători neautorizaţi. Persoanele care încearcă revânzarea Pachetelor VIP vor avea comenzile anulate, conform politicii de achiziţie CID Entertainment. Pentru a beneficia de toate elementele incluse în pachetul VIP, trebuie să prezinţi la punctul de acces VIP chitanţa/factura pentru comandă, un act de identitate şi cardul folosit la achiziţie. Pachetul va fi considerat invalid dacă este revândut.

*Solicitările pentru schimbarea numelui de pe comandă sunt aprobate la alegerea CID Entertainment. CID Entertainment îşi rezervă dreptul de a anula pachetul VIP dacă va considera necesar. Dacă ai orice întrebare privind achiziţia de bilete VIP, te poţi adresa echipei de Relaţii cu Clienţii prin telefon sau email: (888) 805-8930 / [email protected]

Concertul trupei Metallica, programat pe 14 august 2019 la Arena Naţională din Bucureşti, face parte din turneul „Worldwired Tour 2019” şi este organizat de Emagic. În cadrul turneului, Metallica va fi însoţită de trupele Ghost și Bokassa, care vor cânta în deschidere.