- Concerte - iConcert.ro

Home » Galerie foto

Helloween

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Helloween

FOTO: Helloween la Romexpo din Bucureşti

Trupa germană Helloween a susţinut un concert în formula originală, în Pavilionul Central al Romexpo din Bucuresti, pe 15 decembrie 2017. Concertul a făcut parte din turneul mondial „Pumpkins United”. Urmăreşte galeria foto de la concertul Helloween la Romexpo din Bucureşti!  

Concertul Helloween de la Bucureşti nu este afectat de doliul naţional

Mai sunt doar câteva zile până la concertul trupei Helloween de la Romexpo din Bucureşti, iar pregătirile au intrat deja în linie dreaptă. Spectacolul formaţiei de pe 15 decembrie 2017 nu va fi afectat de doliul naţional anunţat după moartea Majestăţii Sale, Regele Mihai.  

Concertele lunii decembrie 2017 în România

Ultima lună din acest an vine cu o mulţime de concerte, cu ocazia sărbatorilor de iarnă. Concerte de Colinde, concerte caritabile, dar şi târguri speciale de Crăciun sunt organizate în mai multe oraşe din ţară, pe parcursul lunii decembrie.  

Concert Helloween la Romexpo din Bucureşti

Vineri, 15 decembrie 2017, de la ora 20:00, trupa Helloween concertează în formula originală la Romexpo din Bucureşti, în cadrul turneului mondial „Pumpkins United”. Accesul se face de la ora 18:30. Nu va cânta nicio altă trupă în deschidere, la cererea expresă a formaţiei germane.  
15 Dec 2017     ,

RECENZIE: Judas Priest şi-a impus din nou supremaţia la Bucureşti, cu un show plin de adrenalină (FOTO)

După 4 ani de la ultimul concert pe care l-au susţinut în România, membrii legendarei formaţii heavy metal Judas Priest au revenit în România pentru a susţine un nou concert exploziv în aer liber la Romexpo, în seara de 1 iulie 2015. Concertul a făcut parte din turneul de promovare al celui... 

FOTO: Judas Priest & Helloween la Romexpo din Bucureşti

Grupul britanic Judas Priest a revenit la Bucureşti, într-un concert ce făcut parte din turneul de promovare a albumului „Redeemer of Souls”, pe 1 iulie 2015. În deschiderea concertului, ce s-a desfăşurat în parcarea C a complexului Romexpo, au susţinut concerte trupele Helloween... 

Concert Judas Priest la Romexpo din Bucureşti

Miercuri, 1 iulie 2015, de la ora 18:00, grupul britanic Judas Priest revine la Bucureşti într-un concert ce va acea loc în parcarea C a complexului Romexpo. Show-ul face parte din turneul de promovare a albumului „Redeemer of Souls”, iar în deschidere vor cânta Helloween şi 9,7 Richter.  
1 Jul 2015     ,

Programul concertului Judas Priest de la Bucureşti

A rămas mai puţin de o săptămână până când regii heavy metalului Judas Priest vor reveni la Bucureşti pentru a susţine un concert, pe 1 iulie 2015, în parcarea C a complexului Romexpo. Concertul face parte din „Redemeer of Souls Tour”, turneul ce promovează ultimului album... 

Helloween şi 9,7 Richter deschid concertul Judas Priest de la Bucureşti

Helloween, una dintre cele mai apreciate trupe de power metal, şi trupa românească de heavy metal 9,7 Richter vor deschide concertul pe care britanicii de la Judas Priest îl vor susţine pe 1 iulie 2015 la Romexpo din Bucureşti. Accesul este permis de la ora 18:00, iar cei de la 9,7 Richter vor... 

POZE: Helloween & Gamma Ray la Arenele Romane

Helloween, pionierii genului power-metal, au revenit la Bucureşti, pe 16 martie 2013. Concertul de la Arenele Romane, ce a făcut parte din turneul „Hellish Rock Part II„, a fost deschis de către Gamma Ray şi Shadowside.