Doar 500 de bilete au mai rămas la concertul Helloween şi Gamma Ray de la Bucureşti, iar pregătirile au intrat pe ultima sută de metri. Astfel, pe 16 martie 2013 nemţii îşi aşteaptă fanii la Arenele Romane, într-un cort încălzit, cu „artileria grea” ce va cuprinde şi piese de pe cel mai recent album Helloween, „Straight out of hell”, lansat în ianuarie.

Află mai multe detalii despre concertul Helloween şi Gamma Ray!

Organizatorii au anunţat că după epuizarea celor 500 de bilete rămase, numărul acestora nu va fi suplimentat şi nici evenimentul nu va fi mutat în altă locaţie.

Meet & greet Helloween şi Gamma Ray

Cei ce iubesc muzica celor două trupe vor avea şansa să participe la un meet & greet cu membrii trupelor cu ocazia concertului din Capitală. Norocoşi vor fi selectaţi din cei care îşi vor cumpăra bilete pentru show până pe 25 februarie. Astfel, pe 27 februarie, pe site-ul www.maximumrock.ro vor fi anunţate cele 10 serii ale biletelor câştigătoare (câte 5 pentru fiecare trupă).

Fanii români ai trupei au avut mai multe ocazii de a se întâlni cu băieţii de la Helloween, însă pentru o experienţă de neuitat şi pentru a asculta live cele mai noi piese ale formaţiei, concertul din 16 martie de la Arenele Romane este varianta perfectă.

http://www.youtube.com/watch?v=mBpXBbO6o9k&feature=player_embedded

Trupă germană cu tradiție, Helloween, se impune pe scena power-metalului european cu piese precum „I want out„, „Future world„, „If I could fly„, „Heaven or hell„, „To the metal„. Concertul organizat de Promusic Events la Bucureşti face parte din turneul european „Hellish Rock Part II” ce va mai cuprinde opriri în oraşe ca Paris, Barcelona, Madrid sau Atena.

Bilete Helloween şi Gamma Ray la Bucureşti

Biletele pentru concertul Helloween şi Gamma Ray de la Bucureşti sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro:

Categorie bilete Preţ
În avans (până pe 15 martie 2013) 97 lei cumpără bilete
La intrare 110 lei