Helloween, una dintre cele mai apreciate trupe de power metal, şi trupa românească de heavy metal 9,7 Richter vor deschide concertul pe care britanicii de la Judas Priest îl vor susţine pe 1 iulie 2015 la Romexpo din Bucureşti. Accesul este permis de la ora 18:00, iar cei de la 9,7 Richter vor intra pe scenă de la ora 18:30 şi vor fi urmaţi de Helloween. În intervalul orar 18:00 – 19:00, happy hour la bere draft: o bere gratis pentru una cumpărată.

Formată în 1984, în Germania, Helloween este considerată o forţă a genului power metal, albumele lor „Keeper of the Seven Keys Part I” (1987) şi „Keeper of the Seven Keys Part II” (1988) fiind recunoscute ca reprezentând capodopere ale acestui gen muzical.

Pe parcursul unei cariere impresionante de peste 30 de ani, perioadă în care trupa a cunoscut câteva schimbări în componenţă, Helloween au lansat 15 albume de studio, au vândut milioane de exemplare şi au participat la unele dintre cele mai importante festivaluri de gen din lume, iar cel mai recent material discografic „My God Given Right” a fost lansat în mai 2015.

Cu o abordare diversificată, un sunet adus la zi şi infuenţe atât clasice, cât şi contemporane 9,7 Richter a avut parte de aprecierea publicului încă de la primele materiale discografice apărute.

Astăzi, trupa formată din Cosmin Aioniţă – voce, Adrian „Sinner” Rus – chitară, backing vocals, Lucian „Trigger” Gruia – chitară, Marius Căliman – bass şi Alex „Gomez” Dăscăloiu – tobe se bucură de succesul celui mai recent material discografic „Ground Zero” şi sunt invitaţi să cânte pe aceeaşi scenă cu două nume care au scris istorie în rock.

O reîntâlnire fabuloasă pentru generaţia anilor ’90, concertul Judas Priest de la Romexpo, avându-i ca invitaţi speciali pe cei de la Helloween este un moment special pentru ambele trupe. Şi una, şi alta promovează două albume noi: Helloween sărbătoresc 30 de ani de activitate cu „My God Given Right”, cel de-al 15 lea album de studio al lor, iar titanii de la Judas Priest, care au ajuns la impresionanta sumă de 45 de milioane de discuri vândute în întreaga lume, vor încânta fanii cu al lor „Redeemer of Souls Tour”.

Bilete Judas Priest la Romexpo din Bucureşti

Biletele pentru concertul Judas Priest, Helloween şi 9,7 Richter, din 1 iulie 2015 de la Romexpo Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online www.eventim.ro, fiind disponibile mai multe categorii de bilete:

Categoria Preţ întreg
Golden ring 270 lei cumpără bilete
Zona A 190 lei cumpără bilete
Zona B 130 lei cumpără bilete

Biletele pot fi achiziţionate şi în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din Bucureşti, str. Polonă, nr. 15.

Concertul Judas Priest şi Helloween este un eveniment organizat de Events.