Mai sunt doar câteva zile până la concertul trupei Helloween de la Romexpo din Bucureşti, iar pregătirile au intrat deja în linie dreaptă. Spectacolul formaţiei de pe 15 decembrie 2017 nu va fi afectat de doliul naţional anunţat după moartea Majestăţii Sale, Regele Mihai.

În ultima săptămână, organizatorii au primit numeroase mesaje și telefoane de la fanii care vor participa la concert şi care voiau să ştie în ce măsură va fi afectată desfăşurarea evenimentului de perioada de doliu naţional decretată de statul român.

„Am primit vestea trecerii în nefiinţă a Regelui Mihai cu mare tristeţe şi respectăm solemnitatea următoarelor zile de doliu național. În acelaşi timp, fiind vorba de o formaţie străină care se află în turneu şi care are programul deja stabilit pentru o lungă perioadă de acum înainte, reprogramarea nu a constituit o variantă viabilă. Aşadar, după ce am primit numeroase mesaje de la fani, unii dintre ei venind de la sute, chiar mii de kilometri distanţă special pentru evenimentul nostru, precum şi după consultări cu administratorii locaţiei care va găzdui show-ul Helloween, am luat decizia de a merge mai departe şi de a ţine concertul pe data deja stabilită, cea de 15 decembrie.”, au declarat cei de la DX events, organizatorii concertul Helloween.

Totodată, membrii trupei au comunicat organizatorilor care sunt preferinţele lor alimentare. Băieţii de la Helloween vor să se ţină la distanţă de tot ce înseamnă junk food. De aceea, îşi doresc ca în backstage să li se pregătească un meniu bazat mai multe pe supe şi salate. De asemenea, ca să-şi mențină energia pe parcursul celor 3 ore de show, cei de la Helloween au nevoie şi de multă cafea, ceai, dar şi de apă plată sau minerală pentru hidratare. De asemenea, membrii formaţiei vor să guste neaparăt şi din pâinea făcută în România, dar vor şi un platou de sushi, precum şi mărci de vin italienesc bun şi whiskey.

Concertul de pe 15 decembrie de la Romexpo face parte dintr-un turneu global pus la cale de Helloween, formaţia germană având în plan să străbată 30 de oraşe de pe 4 continente. De curând, turneul a avut un popas în Madrid, unde trupa a reuşit să adune peste 12000 de „pumpkin heads”.

Bilete Helloween la Romexpo din Bucureşti

Biletele pentru concertul Helloween de la Romexpo din Bucureşti, de pe 15 decembrie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la două categorii de preţ.

Categorie Preţ
Golden Circle 250 lei bilete
Normal Circle 150 lei bilete

Concertul trupei Helloween de la Bucureşti este un eveniment organizat de Dx Events.

Citeşte despre: , , , ,