Vineri, 15 decembrie 2017, de la ora 20:00, trupa Helloween concertează în formula originală la Romexpo din Bucureşti, în cadrul turneului mondial „Pumpkins United”.

Trupa Helloween va face un popas în România în cadrul turneului internaţional „Pumpkins United”, care cuprinde ţări din America Latină, Europa, Asia şi America. Concertul este dedicat tuturor iubitorilor de muzică rock care îşi doresc să participe la un spectacol live electrizant cu una dintre cele mai cunoscute formaţii de power metal.

Trupa va concerta la Bucureşti în compoziţie originală şi promite un show plin de surprize, în care va fi parcursă toată istoria muzicală a sa. Kai Hansen, Michael Weikath şi Sascha Gerstner vor încânta publicul la chitară şi backing vocal, Michael Kiske îşi va relua rolul de solist alături de Andi Deris, Daniel Löble va ţine ritmul la tobe, iar Markus Grosskopf va cânta la bass.

Formată în 1984 în Germania, Helloween are o activitate muzicală care se întinde pe parcursul a peste 30 de ani, perioadă în care a lansat 15 albume de studio, 3 albume live, 6 compilaţii, au vândut peste 8 milioane de discuri şi au câştigat o mulţime de fani.

„A Tale That Wasn’t Right”,  „Future World”, „If I Knew”, „I Want Out” şi „Forever and One” se numără printre cele mai cunoscute piese ale grupului. De-a lungul carierei, formaţia a primit numeroase premii şi nominalizări, printre care şi titlul de „Maximum Metal” la gala Metal Hammer Awards 2016.

Bilete Helloween la Romexpo din Bucureşti

Biletele pentru concertul Helloween, de pe 15 decembrie 2017, de la Romexpo din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la două categorii de preţ.

Categorie Preţ
Golden Circle (300 de bilete) 250 lei SOLD OUT
Normal Circle 150 lei bilete

Concertul trupei Helloween de la Bucureşti este un eveniment organizat de Dx Events.