Vineri, 15 decembrie 2017, de la ora 20:00, trupa Helloween concertează în formula originală la Romexpo din Bucureşti, în cadrul turneului mondial „Pumpkins United”. Accesul se face de la ora 18:30. Nu va cânta nicio altă trupă în deschidere, la cererea expresă a formaţiei germane.

Trupa Helloween va face un popas în România în cadrul turneului internaţional „Pumpkins United”, care cuprinde ţări din America Latină, Europa, Asia şi America. Concertul este dedicat tuturor iubitorilor de muzică rock care îşi doresc să participe la un spectacol live electrizant cu una dintre cele mai cunoscute formaţii de power metal.

Trupa va concerta la Bucureşti în compoziţie originală şi promite un show plin de surprize, în care va fi parcursă toată istoria muzicală a sa. Kai Hansen, Michael Weikath şi Sascha Gerstner vor încânta publicul la chitară şi backing vocal, Michael Kiske îşi va relua rolul de solist alături de Andi Deris, Daniel Löble va ţine ritmul la tobe, iar Markus Grosskopf va cânta la bass.

Formată în 1984 în Germania, Helloween are o activitate muzicală care se întinde pe parcursul a peste 30 de ani, perioadă în care a lansat 15 albume de studio, 3 albume live, 6 compilaţii, au vândut peste 8 milioane de discuri şi au câştigat o mulţime de fani.

„A Tale That Wasn’t Right”,  „Future World”, „If I Knew”, „I Want Out” şi „Forever and One” se numără printre cele mai cunoscute piese ale grupului. De-a lungul carierei, formaţia a primit numeroase premii şi nominalizări, printre care şi titlul de „Maximum Metal” la gala Metal Hammer Awards 2016.

Bilete Helloween la Romexpo din Bucureşti

Biletele pentru concertul Helloween, de pe 15 decembrie 2017, de la Romexpo din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la două categorii de preţ.

Categorie Preţ
Golden Circle (300 de bilete) 250 lei bilete
Normal Circle 150 lei bilete

Accesul se va face pe baza biletului valabil, acesta permite intrarea în zona de concert o singură dată. La intrare, fiecare spectator va primi o brăţară aferenta zonei în care are bilet (Golden Circle sau Normal Circle) pe care trebuie să o poarte la mână pe toată durata evenimentului. În cazul în care brăţara este pierdută, distrusă sau nu este purtată la mână, biletul va fi considerat nevalid, iar pentru rămânerea la concert va fi necesară achiziţionarea unui nou bilet.

Copiii sub 7 ani au acces gratuit numai dacă sunt însoţiţi de un adult posesor de bilet. Totodată, recomandăm părinţilor sau însoţitorilor să le asigure copiilor căşti de protecţie.

Este interzis accesul cu umbrele, mâncare, băutură, aparate foto sau aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale (inclusiv tablete şi Go Pro-uri), obiecte contondente, cuţite, arme, artificii, scaune, lanţuri, animale de companie, consumul de droguri sau alte substanţe interzise. Toate aceste obiecte enumerate mai sus vor fi confiscate de către persoanele responsabile cu securitatea şi monitorizarea evenimentului.

La eveniment, veti putea găsi puncte de vânzare pentru băutură şi snacksuri, precum şi standul de merchandise oficial al formaţiei. Fumatul de orice natură, inclusiv ţigări electronice cu tutun, este interzis în incinta Romexpo. La ieşirile din stânga şi din dreapta pavilionului (ieşirile B, C si D) vor fi amenajate spaţii pentru fumători.

Totodată, managementul formaţiei face un apel către fani şi îi roagă să nu filmeze sau să fotografieze în timpul concertului.

Pentru propria lui siguranţă, rugăm publicul să se supună controlului corporal al staff-ului de securitate de la intrare şi să respecte cu strictețe regulile de acces menţionate mai sus.

Locatia va beneficia şi de garderobă la intrare pentru a vă putea lăsa hainele. Romexpo dispune de o parcare cu plată, însă vă recomandăm pe cât posibil să folosiți mijloacele de transport în comun pentru a evita supraaglomerarea: tramvai (41 şi 42), linii RATB (105, 131, 331, 330, 335 – până la ora 23:00, iar după ora 23:00, linia N113) şi metrou staţia Aviatorilor.

Concertul trupei Helloween de la Bucureşti este un eveniment organizat de Dx Events.