Trupele Helloween şi Gamma Ray pornesc în luna martie într-un turneu european intitulat „Hellish Rock Part II„, cu oprire şi la Bucureşti. Pentru concertul de pe 16 martie 2013 de la Arenele Romane au mai rămas doar 650 de bilete, anunţă organizatorii.

Află mai multe detalii despre concertul Helloween şi Gamma Ray!

Iniţial au fost puse în vânzare 1500 de tichete, însă cu mai bine de şase săptămâni până la concert mai sunt disponibile mai puţin de jumătate. De asemenea, Promusic Events şi revista Maximum Rock au anunţat că după epuizarea acestora, numărul de bilete nu se va suplimenta şi nici locaţia nu se va schimba. Ei le recomandă celor care îşi doresc să vadă live două dintre cele mai cunoscute şi apreciate trupe de power metal să îşi achiziţioneze biletele rămase disponibile în reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro.

Categorie bilete Preţ
În avans (până pe 15 martie 2013) 97 lei cumpără bilete
La intrare 110 lei

Helloween are o carieră de aproape 3 decenii şi este considerată una dintre trupele emblematice ale power-rock-ului european al anilor ’80-’90. Cu peste 5 milioane de albume vândute la nivel mondial, Helloween şi-a lansat de curând cel de-al 14-lea materia discografic, „Straight Out of Hell„.

Gamma Ray este una dintre cele mai importante trupe ale scenei heavy metal din Germania. Trupa are o impresionantă carieră de 24 de ani şi a fost formată de Kai Hansen, „naşul power metal-ului”, după plecarea sa din Helloween.