- Concerte - iConcert.ro

Home » Children Of Bodom

Children Of Bodom

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Children Of Bodom

METALHEAD Meeting Festival 2018

Vineri şi sâmbătă, pe 6 şi 7 iulie 2018, de la ora 15:00, are loc cea de-a şaptea ediţie a festivalului METALHEAD Meeting 2018, la Arenele Romane din Bucuresti. Pe scenă vor urca: Children Of Bodom, Carach Angren, Kataklysm, Soulfly, Epica, Sonata Arctica, Dirty Shirt şi mulţi alţii. Ultimele... 
6 Jul - 7 Jul 2018     ,

POZE: Children of Bodom în Turbohalle din Bucureşti

Trupa Children of Bodom a susţinut un concert pe 12 noiembrie 2013 în Turbohalle din Bucureşti. Concertul finlandezilor a fost deschis de către trupele Medeia şi Decapitated şi a făcut parte din turneul „Halo Of Blood over Europe 2013”. Vezi galeria foto de la concert!  

Concert Children of Bodom la Turbohalle din Bucureşti

Marţi, 12 noiembrie 2013, de la ora 19:00, trupa Children of Bodom va concerta la Turbohalle din Bucureşti, în cadrul turneului „Halo Of Blood over Europe 2013”. În deschidere, concerte cu Medeia (Finlanda) şi Decapitated (Polonia).  
12 Nov 2013     ,

Concertele lunii noiembrie 2013

Noiembrie parcă a venit mult prea repede anul acesta, dar asta pentru că are traista încărcată de concerte şi petreceri. Un lucru ce nu poate decât să îi bucure pe iubitorii de evenimente muzicale, fie că ascultă pop, rock, jazz, muzică clasică sau electronică.  

Decapitated şi Medeia, în deschiderea Children of Bodom pe 12 noiembrie 2013

Unul dintre cele mai importante evenimente ale toamnei pentru iubitorii metalului este cu siguranţă concertul Children of Bodom. Trupa finlandeză revine la Bucureşti, pe 12 noiembrie 2013, la Turbohalle, iar în deschiderea acestora vor evolua Decapitated (Polonia) şi Medeia (Finlanda).  

Children of Bodom vor concerta în România în noiembrie 2013

Finlandezii de la Children of Bodom vor reveni la finalul anului în România. Show-ul va avea loc în Turbohalle din Bucureşti pe 12 noiembrie 2013 şi face parte din turneul „Halo of Blood over Europe” ce promovează cel de-al optulea album al trupei.  

Retrospectiva concertelor rock ale anului 2012 în România

Anul 2012 nu a fost mai prejos decât 2011 în ceea ce priveşte concertele de care s-au bucurat rockerii din România. Astfel că, anul trecut, s-a continuat această „cursă” prin care organizatorii de evenimente au adus o serie de formaţii şi artişti celebri ai muzicii rock în România,... 

Concertele anului 2013 în România

2013 vine cu o mulţime de concerte: premiere sau reveniri mult aşteptate vor aduna mii de petrecăreţi la concertele din anul acesta. Roger Waters, Rammstein, Depeche Mode, Richard Clayderman, Mark Knopfler, Yanni, Vaya con Dios, Patricia Kaas, Slash sau Andrea Bocelli sunt doar o parte dintre artiştii... 

POZE: Children of Bodom, Subscribe, Trooper în ultima zi la Peninsula 2012

Ultima zi de Peninsula 2012 a adunat în zona de festival, de lângă Complexul Weekend din Târgu Mureş, aproximativ 19.000 de peninsulari. Pe scenele festivalului au urcat pe 26 august 2012 artişti ca Children of Bodom, Trooper, Subscribe, Babylon Circus, DJ Optick, Pop Killers sau Shukar Collective.  

RECENZIE: Children of Bodom, Subscribe şi Trooper în ultima zi de Peninsula 2012 (POZE)

Peninsula 2012 s-a încheiat în forţă cu o ultimă zi în care rock-ul a fost la putere pe scena principală. Children of Bodom, Subscribe şi Trooper au fost trupele cu care cea de-a zecea ediţie a festivalului de la Târgu Mureş şi-a luat rămas bun de pe Main Stage.