Machinae Supremacy - Concerte Machinae Supremacy - iConcert.ro

Home » Machinae Supremacy

Machinae Supremacy

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Machinae Supremacy

Concerte rock care au marcat anul 2011 în România

Interesul românilor pentru concertele rock a fost crescut şi în anul 2011, când fanii rockului au reuşit să asculte live pentru prima dată trupele favorite. Totodată, alte formaţii au revenit cu forţe noi pe scenele din Bucureşti, Sibiu, Târgu Mureş sau Cluj-Napoca. Printre cele mai... 

Children Of Bodom şi Ensiferum au zguduit Arenele Romane!

Aproximativ 1700 de fani au luat cu asalt Arenele Romane din Bucuresti pentru a fi prezenti la primul concert al formatiilor Children Of Bodom – Ensiferum – Machinae Supremacy in Romania, eveniment inclus in “The Ugly World Tour 2011” ce avut ca scop promovarea albumului “Relentless... 
    ,

POZE: Children Of Bodom la Arenele Romane din Bucureşti

Miercuri, 20 aprilie 2011, Children Of Bodom a concertat la Arenele Romane din Bucureşti, concert ce a făcut parte din turneul “The Ugly World Tour 2011“. În deschidere au încălzit audienţa Ensiferum şi Machinae Supremacy.  

Fanii înfocaţi ai formaţiilor Children of Bodom şi Ensiferum din Europa vin la Bucureşti!

O singura saptamana ne mai desparte de concertul Children Of Bodom – Ensiferum – Machinae Supremacy, eveniment ce va avea loc pe 20 aprilie 2011 la Arenele Romane din Bucuresti.  

Fanii Children of Bodom din toată Europa se pregătesc pentru concert

Nu doar fanii români ai trupelor Children of Bodom, Ensiferum şi Machinae Supremacy s-au bucurat la veştile legate de concertul de pe 20 aprilie 2011 de la Bucureşti, ci şi fanii din toată Europa. La concertul de la Arenele Romane vor participa fani din Ungaria, Spania, Rusia sau Germania.  

Concertele lunii aprilie 2011


Aprilie aduce anul acesta pe lângă primele zile de primăvară adevărată şi o mulţime de evenimente. The Animals & Friends şi Manu Chao revin la Bucureşti. Hi-Q şi VUNK îşi continuă turneele naţionale. Iar la sfârşitul lunii plajele de pe litoral vor fi invadate de petrecăreţi la... 

Concertele anului 2011 în România


Anul 2011 se anunţă a fi cel puţin la fel de bogat în evenimente ca şi precedentul. Bon Jovi, Roxette şi Gotan Project sunt doar câţiva dintre artiştii care vor urca anul acesta pe scenele din România. Lista prezentată mai jos va fi actualizată pe măsură ce alte concerte vor fi anunţate.  

Concert Children Of Bodom, Ensiferum şi Machinae Supremacy la Bucureşti

Miercuri, 20 aprilie 2011, la Arenele Romane din Bucureşti vor concerta trupele Children Of Bodom, Ensiferum şi Machinae Supremacy.  
20 Apr 2011     ,


Social Media

iConcert.ro