Nu doar fanii români ai trupelor Children of Bodom, Ensiferum şi Machinae Supremacy s-au bucurat la veştile legate de concertul de pe 20 aprilie 2011 de la Bucureşti, ci şi fanii din toată Europa. La concertul de la Arenele Romane vor participa fani din Ungaria, Spania, Rusia sau Germania.

Parte a turneului „The Ugly World Tour 2011“ concertul Children of Bodom promovează cel mai recent material discografic al trupei lansat în urmă cu puţin timp. Dornici să asculte live piesele consacrate ale trupei, dar şi cele de pe albumul “Relentless Reckless Forever” fanii din toată Europa şi-au cumpărat din timp bilete pentru concertul de săptămâna viitoare. Ei chiar s-au organizat în grupuri şi vor porni spre ţara noastră săptămâna viitoare, cum este cazul celor din Republica Moldova.

Înaintea concertului din Capitală liderul formatiei COB, Alexi Laiho a declarat: “România se numară printre ţările în care nu am cântat până acum iar faptul că în acest turneu ajungem la voi face ca acest show să fie unul special atât pentru voi, cât şi pentru noi. Este normal să-l privim cu alţi ochi şi să oferim un show la turaţie maximă. Va fi ceva apocaliptic...”

Informaţii bilete

Preţul unui bilet pentru concertul trupelor Children Of Bodom, Ensiferum şi Machinae Supremacy este de:
– 97 lei (până pe 19 aprilie 2011)
– 110 lei pentru biletele achiziţionate în ziua concertului, 20 aprilie 2011. Acestea se achiziţionează doar la intrarea în locaţia evenimentului.

Cumpara bilet

Evenimentul de la Arenele Romane din Bucureşti este organizat de către Promusic Prod. & Events şi revista Maximum Rock.

Foto: www.swotti.com