Acest eveniment a avut loc in data de 20 Apr 2011.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 20 aprilie 2011, la Arenele Romane din Bucureşti vor concerta trupele Children Of Bodom, Ensiferum şi Machinae Supremacy.

Concertul trupei Children Of Bodom la Bucureşti face parte din „The Ugly World Tour 2011„, turneu care promovează cel mai recent material discografic al trupei care va fi lansat în luna martie a acestui.

Children of Bodom

Originară din Espoo, oraşul căruia aparţine lacul Bodom, formaţia Children of Bodom a luat fiinţă în 1993 la iniţiativa membrilor fondatori Alexi Laiho (voce, chitară) şi Jaska Raatikainen (tobe). Numele sub care formaţia a debutat a fost IneartheD, având ca sursă de inspiraţie trupe precum Entombed sau Obituary. Sub această denumire au fost imprimate mai multe demo-uri în perioada 1994-1996.

Momentul în care trupa şi-a schimbat numele în Children of Bodom a fost cel în care celebra casa de discuri finlandeza Spinefarm Records şi-a manifestat interesul de a semna un contract. Primul album intitulat „Something Wild” i-a pus pe scena împreună cu trupe precum Dimmu Borgir, Hypocrisy, The Kovenant sau Agathodaimon.

Trupa Children of Bodom este formată din Alexi Laiho – voce, chitara; Roope Latvala – chitara, voce; Henkka Seppälä – bas, voce; Janne Wirman – clape şi Jaska Raatikainen – tobe, percutie.

Ensiferum

În 1995 în Finlanda celor o mie de lacuri şi a mai numeroase trupe de toate felurile lua naştere Ensiferum, o trupa ce a îmbinat din primele momente ritmurile metal cu sonorităţile folk realizând epopei eroice cu muzica şi versurile înrădăcinate în pamantul patriei. Primele două albume, „Ensiferum” şi „Iron”, creionează conceptul muzical şi liric al trupei, asezonat cu elemente de folclor finlandez şi trimiteri la epopeea naţională „Kalevala„. O dată cu albumul „Victory Songs”, Ensiferum concertează pe scenele unor mari festivaluri în compania unor trupe ca Eluveitie, Finntroll sau Amon Amarth şi au concertat în deschiderea trupei Megadeth la primul concert al turneului United Abominations.

Machinae Supremacy

Machinae Supremacy este o formaţie suedeză înfiinţată în 2000 de către Robert Stjärnström, Kahl Hellmer si Jonas Rörling, ce abordează o combinaţie de heavy metal şi rock alternative

Formaţia are la activ 5 albume discografice, ultimul dintre ele, intitulat a€œA View From The End of The World”, fiind lansat în data de 3 noiembrie 2010 de către Spinefarm Records.

Informaţii bilete

Preţul unui bilet pentru concertul trupelor Children Of Bodom, Ensiferum şi Machinae Supremacy este de:
– 87 lei, presale
– 97 lei, preţ normal
– 110 lei pentru biletele achiziţionate în ziua concertului, 20 aprilie 2011. Acestea se achiziţionează doar la intrarea în locaţia evenimentului.

Cumpara bilet

Promoţie

Cei care îşi achiziţionează bilete până la 31 ianuarie 2010 au şansa să işi recupereze în întregime banii pe bilet. Ei pot participa la un concurs organizat de Promusic Prod. & Events şi revista Maximum Rock. Totce trebuie să facă este să trimită un e-mail pe adresa promo[@]promusicprod[.]ro (subiect: C.O.B.) cu numele complet, codul de bare al biletului şi răspunsul la întrebarea “Cum se numeste solistul vocal al formatiei C.O.B.?”. 10 norocoşi aleşi în urma tragerii la sorţi îşi vor primii banii înapoi pe bilet.

Câştigătorii vor fi anunţaţi, pe pagina www.promusicprod.ro/cob, în data de 2 februarie 2011, iar banii pe biletele câştigatoare se returnează la intrarea în locul de desfăşurare al concertului.

Participanţii înscrişi în cursa pentru câştigarea celor 10 locuri disponibile la sesiunea meet & greet cu C.O.B. sunt inscrişi automat şi în acest concurs.

Evenimentul de la Arenele Romane din Bucureşti este organizat de către Promusic Prod. & Events şi revista Maximum Rock.

Arenele Romane: Str. Cuţitul de Argint 2, Bucureşti.

Sursa: www.promusicprod.ro