O singura saptamana ne mai desparte de concertul Children Of Bodom – Ensiferum – Machinae Supremacy, eveniment ce va avea loc pe 20 aprilie 2011 la Arenele Romane din Bucuresti.

La concertul din Bucuresti si-au anuntat participarea si fani infocati ai formatiilor din Ungaria, Spania, Rusia, Ungaria, Slovenia, Germania, dar si un grup organizat din Republica Moldova ce va face deplasarea la Bucuresti cu un autocar.

Evenimentul de la Bucuresti face parte din turneul “The Ugly World Tour”, este organizat de Promusic Prod. & Events / revista Maximum Rock si are ca obiectiv promovarea albumului “Relentless Reckless Forever”, semnat de finlandezii de la COB.

“Relentless Reckless Forever” este cel mai nou album din discografia formatiei Children Of Bodom si a fost premiat in Finlanda cu Discul de Aur la doar doua zile de la lansare pentru 10.000 unitati vandute, fiind astfel una dintre putinele formatii din lume ce se poate mandri cu faptul ca toate albumele lansate pana in acest moment au fost premiate cu Discul de Aur.

Intr-o discutie purtata cu Alexi Laiho, liderul formatiei COB, acesta a declarat: “Romania se numara printre tarile in care nu am cantat pana acum iar faptul ca in acest turneu ajungem la voi face ca acest show sa fie unul special atat pentru voi, cat si pentru noi. Este normal sa-l privim cu alti ochi si sa oferim un show la turatie maxima. Va fi ceva apocaliptic…”

Programul complet al evenimentului va fi anuntat zilele urmatoare.

Foto: www.swotti.com