Decapitated - Concerte Decapitated - iConcert.ro

Home » Decapitated

Decapitated

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Decapitated

Concertele lunii aprilie 2016 în România

Muzică pop, rock, clasică, populară – în luna aprilie 2016, organizatorii de evenimente din Bucureşti şi din ţară au pregătit concerte pentru toate gusturile. Artişti pe care îi vedem constant pe scenele de concerte din România revin în faţa publicului, în luna aprilie, pentru a... 

POZE: Children of Bodom în Turbohalle din Bucureşti

Trupa Children of Bodom a susţinut un concert pe 12 noiembrie 2013 în Turbohalle din Bucureşti. Concertul finlandezilor a fost deschis de către trupele Medeia şi Decapitated şi a făcut parte din turneul „Halo Of Blood over Europe 2013”. Vezi galeria foto de la concert!  

Concert Children of Bodom la Turbohalle din Bucureşti

Marţi, 12 noiembrie 2013, de la ora 19:00, trupa Children of Bodom va concerta la Turbohalle din Bucureşti, în cadrul turneului „Halo Of Blood over Europe 2013”. În deschidere, concerte cu Medeia (Finlanda) şi Decapitated (Polonia).  
12 Nov 2013     ,

POZE: Gojira, Napalm Death şi Decapitated la Rockstadt Extreme Fest 2013

Cea de a doua zi de Rockstadt Extreme Fest 2013 şi poate cea mai aşteptată, a însemnat un maraton metal, divers şi incitant, pentru derularea căruia nici măcar ploaia nu a reprezentat un impediment. Gojira, Napalm Death, Decapitated, Last Hope, Carach Angren, Bucovina, Code Red şi False Reality... 

CONCURS: Câştigă abonamente la Rockstadt Extreme Fest 2013

Prima ediţie a festivalului de rock extrem Rockstadt Extreme Fest 2013 se va desfăşura între 29 şi 31 august la Cetatea Râşnov din judeţul Braşov. iConcert.ro pune la bătaie două abonamente duble valabile pentru toate cele trei zile de festival.  

Rockstadt Extreme Fest 2013 la Râşnov

Între 29 şi 31 august 2013, la Cetatea Râşnov din judeţul Braşov, are loc prima ediţie a festivalului de rock extrem Rockstadt Extreme Fest. Timp de 3 zile trupe ca Gojira, Primordial, Napalm Death, Septicflesh, Decapitated, Textures sau Trooper vor concerta în „oraşul rockului”. Program Rockstadt... 
29 Aug - 31 Aug 2013     ,

Decapitated şi Medeia, în deschiderea Children of Bodom pe 12 noiembrie 2013

Unul dintre cele mai importante evenimente ale toamnei pentru iubitorii metalului este cu siguranţă concertul Children of Bodom. Trupa finlandeză revine la Bucureşti, pe 12 noiembrie 2013, la Turbohalle, iar în deschiderea acestora vor evolua Decapitated (Polonia) şi Medeia (Finlanda).  

Promoţie „Back to Presale” pentru Rockstadt Extreme Fest 2013

În weekendul 17-19 mai 2013, mai exact de vineri ora 00:00 şi până duminică ora 24:00, biletele şi abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2013 vor putea fi achiziţionate la preţul la care au fost puse în vânzare imediat după anunţarea festivalului, respectiv 40 lei/zi şi 60 lei/abonament.  

Napalm Death, Decapitated şi Last Hope, confirmate la Rockstadt Extreme Fest 2013

Trei nume noi au confirmat participarea la festivalul de metal Rockstadt Extrem Fest ce va avea loc la complexul sportiv de la baza Cetăţii din Râşnov, în perioada 30-31 august 2013, este vorba despre trupele Napalm Death (UK), Decapitated (Polonia) şi Last Hope (Bulgaria).  

Concertele lunii iulie 2012


Iulie pare a fi o lună aflată sub semnul festivalurilor: B’ESTFEST Summer Camp la Tunari, Rock Evolution la Oradea, Ghost Festival la Râşnov, Fusion Festival la Sibiu şi Ursus Evolution la Braşov. Însă este şi luna în care nebunia de la malul mării va fi la apogeu cu Jessie J şi Example... 
12


Social Media

iConcert.ro