Dorina Chiriac, Victor Rebengiuc, Emilia Popescu şi Cornelia Tihon se alături trupei Taxi, în concertul prin care formaţia sărbătoreşte 15 ani de activitate, pe 17 martie 2014, la Sala Palatului din Bucureşti. Pe scenă vor mai urca: Maia Morgenstern, Marius Florea Vizante, Corul Naţional de Cameră „Madrigal” şi Grupul de copii „Do Re Mi”.

O prefaţă a spectacolului va fi lansarea albumului „15”, ce va avea loc vineri, 14 martie 2014, împreună cu Gazeta Sporturilor. Noul album va fi disponibil la chioşcurile de presă din toată ţara, începând cu data menţionată.

Actriţa Dorina Chiriac explică asocierea cu trupa Taxi într-un mod original: „Îmi place Taxi pentru că seamănă cu mine, iar eu nu semăn cu nimic. Eu merg cu Taxi, că nu mă taxează şi nu mă duce pe ocolite şi nu refuză cursa că nu sunt în drumul său spre casă. Taxi nu se retrage acasă, Taxi mă duce Undeva”.

http://www.youtube.com/watch?v=1hBQrQrkHQs

Şi maestrul Victor Rebengiuc îşi exprimă încântarea de a participa la acest eveniment alături de membrii trupei: „Mă simt onorat să iau parte la sărbătorirea celor 15 ani de existenţă şi desfătare pe care ni i-a oferit trupa Taxi, o formaţie pe care o stimez şi o apreciez extraordinar de mult”.

Unul dintre oaspeţii concertului va fi şi Cornelia Tihon. Masterandă cu nota maximă a Conservatorului din Bucureşti, la 25 de ani artista interpretează genuri muzicale diverse: clasic, rock, folclor, jazz, interpretate la 25 de instrumente aerofone, de la fluier, la tulnic sau bucium. „An după an, trupa Taxi m-a făcut să fredonez refrene noi, mereu interesante, mereu frumoase…”, spune Cornelia Tihon.

„La mulţi ani” urează şi actriţa Emilia Popescu trupei Taxi: „Sunt foarte surprinsă că Dan Teodorescu s-a gândit şi la mine. Sunt foarte bucuroasă să particip la această sărbătoare pentru că în peisajul muzical actual trupa Taxi este specială. Se remarcă prin inteligenţă, umor fin şi o totală lipsă de vulgaritate – lucru foarte rar. La mulţi ani, Taxi!”.

Bilete „Taxi – 15 ani”

Biletele pentru „Taxi – 15 ani” de la Sala Palatului din Bucureşti sunt deja disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ
VIP 150 lei cumpără bilete
Categoria I 120 lei cumpără bilete
Categoria II 80 lei cumpără bilete
Categoria III 50 lei cumpără bilete

Copii sub 6 ani au acces gratuit, dacă părinții sunt dispuşi să îi ţină în braţe.

Pentru persoanele cu dizabilităţi se pun la dispoziţie 6 locuri gratuite, care vor fi ocupate în ordinea solicitării acestora la adresa de email [email protected].