Spectacolul „Taxi – 15 ani” ce va avea loc pe 17 martie 2014 la Sala Palatului din Bucureşti va beneficia de prezenţa unor artişti deosebiţi care au dorit să fie alături de membrii trupei cu ocazia aniversării a 15 ani de activitate. Cele mai noi nume anunţate din lista invitaţilor speciali sunt Corul Madrigal şi actorul Marius Florea Vizante.

Corul Madrigal alături de Taxi

Corul Madrigal a confirmat prezenţa la acest eveniment pentru a ura „La mulţi ani!” trupei, în maniera lor caracteristică. Despre colaborarea dintre Taxi şi Corul Madrigal, doamna Maria Stoica, managerul Corului a declarat că este: „o surpriză plăcută, provocatoare! Madrigalul pune muzica pe suflet, trupa TAXI pune textele pe rană, nu ca să doară ci ca să vindece. Dan Teodorescu ştie să pună inteligenţa în slujba umorului fin sau chiar sarcastic. Împreună cu trupa lui, reuseşte să ne poarte prin labirintul emoţiilor şi ideilor, ei fiind adevaraţi taximetrişti de serviciu ai sufletelor noastre.

Corul Madrigal a fost înfiinţat în 1963, iar în cei peste 50 de ani de activitate artiştii corului au susţinut mai bine de 4000 de concerte în ţară şi nu numai. Drept rasplată pentru talentul şi originalitatea corului, acesta a fost inclus în urmă cu 20 de ani în Patrimoniul Cultural Universal UNESCO.

Marius Florea Vizante pe scena Sălii Palatului

Un alt invitat special al concertului aniversar al trupei Taxi este actorul Marius Florea Vizante. Prieten vechi al trupei, acesta a afirmat: „Le sunt recunoscător celor de la Taxi pentru că m-au ajutat să rostesc, în cele din urmă, cele două cuvinte… Abia aştept să vin la spectacolul Taxi – 15 ani şi cred că toată lumea ar trebui să vină la acest show: cui nu-i place muzica, cu siguranţă îi va placea umorul şi inteligenţa lui Dan Teodorescu. Restul… e tăcere.

Marius Florea Vizante este cunoscut pentru rolurile sale din filme ca: Restul e tacere (2007), Filantropica (2002) sau Margo (2006), dr şi de pe scena Teatrului de comedie din Bucureşti, din echipa căruia face parte de 12 ani.

Având la activ peste o mie de concerte, o participare la Eurovision, şapte albume, numeroase videoclipuri, zeci de premii, Taxi revine la Sala Palatului pentru a-şi spune povestea, fiind ajutaţi în derularea firului epic de oaspeţi de seamă: actorii Maia Morgenstern, Marius Florea Vizante, Corul Madrigal.

Bilete „Taxi – 15 ani”

Biletele pentru „Taxi – 15 ani” de la Sala Palatului din Bucureşti sunt deja disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ
VIP 150 lei cumpără bilete
Categoria I 120 lei cumpără bilete
Categoria II 80 lei cumpără bilete
Categoria III 50 lei cumpără bilete

Copii sub 6 ani au acces gratuit, dacă părinții sunt dispuşi să îi ţină în braţe.

Pentru persoanele cu dizabilităţi se pun la dispoziţie 6 locuri gratuite, care vor fi ocupate în ordinea solicitării acestora la adresa de email [email protected]