Maia Morgenstern va sărbători 15 ani de Taxi, alături de trupă, pe scena Sălii Palatului din Bucureşti. Artista este primul invitat special dezvăluit de trupă din seria prietenilor ce le vor fi alături în show-ul de pe 17 martie 2014.

În legătură cu prezenţa sa pe scena bucureşteană, Maia Morgenstern a declarat: „15 ani e o vârstă dificilă. Adolescența e o vârstă dificilă. În prag de maturitate, cred că e momentul să-ți alegi cu grijă prietenii, să gestionezi cu grijă energia debordantă, să ai parte de înțelegerea adulților, a celor care au trecut de adolescență. Ce mă leagă de trupa Taxi este o prietenie. Ce mă seduce la trupa Taxi prin persoana lui Dan Teodorescu este umorul, autoironia – expresie a unei inteligențe ascuțite și înțelepciunea surprinzătoare pentru o vârstă adolescentă, cum este cea de 15 ani.

Maia Morgenstern este una dintre figurile emblematice ale teatrului şi filmului românesc din ultimii 25 de ani. De-a lungul timpului aceasta a jucat pe scenele marilor teatre din ţară şi a captivat audienţele în zeci de filme: de la The Passion of the Christ (regia Mel Gibson) la Balanţa (regia Lucian Pintilie) sau, mai noul, Domnişoara Christina (regia Alexandru Maftei). Prestaţiile ei au fost recompesate nu doar cu îndelungi aplauze ci şi cu o mulţime de premii.

Bilete „Taxi – 15 ani”

Biletele pentru „Taxi – 15 ani” de la Sala Palatului din Bucureşti sunt deja disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ
VIP 150 lei cumpără bilete
Categoria I 120 lei cumpără bilete
Categoria II 80 lei cumpără bilete
Categoria III 50 lei cumpără bilete