Cu toate că organizatorii au anunţat line-up-ul final pentru ediţia din acest an a festivalului Hellfest, iată că o surpriză foarte plăcută și-a făcut apariția. Astfel, membrii legendarei trupe Thin Lizzy vor fi prezenți pe scena principala în ziua de sâmbătă 19 iunie 2011.

Thin Lizzy este o trupă legendară de hard rock din Irlanda. Aceștia s-au format în anii ’70 și i-a avut de-a lungul timpului în componență pe regretații Phil Lynot (vocal si bass) și Gary Moore (chitară). După trecerea în nefiinţă a lui Phil, survenită in 1986, membrii trupei au hotărât să intrat într-o pauză de 10 ani.

În 1996, sub conducerea lui Scott Gorham, trupa a pornit într-o serie de turnee în memoria lui Phil Lynot, iar 2011 îi găsește pe cei de la Thin Lizzy într-o formă de invidiat.

Trupa este formată din Rocky Warwick (voce), Scott Gorham (chitară și voce), Vivian Campbell (chitară), Marco Mendoza (bass), Brian Downey (tobe), Darren Wharton (clape). De menționat este faptul că Brian Downey este unul dintre fondatorii trupei, acesta fiind cooptat în proiectul de turnee în memoria lui Phil Lynott în mai 2010.

În altă ordine de idei, mai sunt puțin peste 100 de zile până la festival, iar biletele la Hellfest se vând repede, motiv pentru care vă sfătuim sa accesati www.hellfest.fr pentru a va achiziționa biletul la un festival pe cinste.

Articol: Ştefan Abageru
Foto: www.brutstatt.de