Kings of Leon ajung în acest an la Sziget Festival, pe 15 august, pe Insula Libertăţii din Budapesta. Concertul susţinut în cadrul festivalului, ce se desfăşoară între 10 şi 17 august, este una dintre puţinele şanse de a-i asculta pe artişti live în Europa în această vară, anunţă organizatorii.

Kings of Leon vor înflăcăra spiritele în ce-a de-a cincea zi de festival, urmând ca Robbie Williams să deschidă distracţia pe 10 august, Florence and the Machine să o continue în ziua doi şi distracţia va continua în aceeaşi manieră până în ultima zi de festival, cu cei mai populari artişti ai momentului, precum Alt-J, Martin Garrix, InterpolAvicii, Ellie Goulding, Kasabian, Major Lazer, Limp Bizkit, The Script sau Passenger.

Trupa americană de indie rock formată în 2000 din cei patru Followills – Caleb (voce/chitară), Matthew (chitară), Nathan (tobe) şi Jared (bas) a avut o ascensiune incredibilă şi s-a bucurat de-a lungul anilor de aprecierea publicului şi a criticilor, atingând succesul mai întâi în Marea Britanie, cu două premii BRIT câştigate în 2008, nouă piese în topul oficial UK Top40 şi trei albume în top 5 al albumelor din UK, „Because of the Times” fiind cel clasat pe locul întâi.

A urmat apoi succesul în SUA şi cel internaţional, ajungând să fie headliner-i la cele mai importante festivaluri din întreaga lume, precum Roskilde, Coachella, Glastonbury, Rock Werchter sau Lollapalooza şi acum la Sziget, în Ungaria. Cei prezenţi pe Insula Libertăţii vor avea parte de un show incendiar în care vor putea asculta hituri de pe toate cele şase albume ale trupei, precum „Sex on Fire”, „Use Somebody”, „Notion” sau „Closer”.

Artiştii Sziget Festival 2015 sunt în curs de dezvăluie, aşa că pentru cei care şi-au luat deja bilete mai rămân încă surprize, iar pentru cei care încă nu au facut-o deja, există noi motive pentru a-i convinge să nu rateze Festivalul Sziget în acest an.

Bilete şi abonamente Sziget Festival 2015

Ziua 1 în care va concerta Robbie Williams (10 august) va fi inclusă în preţul abonamentului pentru 7 zile, însă vor fi disponibile şi un număr limitat de 25.000 de bilete doar pentru această zi. Primele 10.000 de bilete pentru o zi vor putea fi achiziţionate în regimul early bird la preţul de 59 de euro, după care ele vor fi disponibile la preţul de 65 euro.

Biletele şi abonamentele pentru Sziget Festival 2015 sunt disponibile pe site-ul oficial www.szigetfestival.ro la preţuri ce variază în funcţie de numărul de zile şi facilităţi:

Bilet pentru 7 zile
Early bird: 219€ În avans runda 1: 229€ În avans runda 2: 249€ Preţ întreg: 269€
(7 zile de Sziget, Camping obişnuit, Duşuri, Posibilităţi de upgrade)

Bilet pentru 5 zile
Early bird: 189€ În avans runda 1: 199€ În avans runda 2: 219€ Preţ întreg: 239€
(5 zile de Sziget, Camping obişnuit, Duşuri, Posibilităţi de upgrade)

Bilet pentru o zi
Pentru ziua 0 şi zilele obişnuite: 11 august, 12 august, 13 august, 14 august, 15 august, 16 august
Early bird: 52€ În avans runda 1: 52€ În avans runda 2: 55€ Preţ întreg: 60€

(O zi de Sziget)
Bilet Ziua – 1 (10 August)
Early bird: 59 €, Preţ întreg: 65 €

(O zi de Sziget)
Bilet Moving-in pentru weekend
sâmbătă, duminică
Preţ: 30€

(Camping obişnuit, Duşuri)
Bilet Moving-in pentru duminică
Price: 15€
(Camping obişnuit, Duşuri)