Acest eveniment a avut loc in data de 10 Aug 2013.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

UPDATE: Conform unui mesaj postat pe pagina de Facebook The Mission, toate fetele care ajung la eveniment până la ora 23:00, în fiecare dintre seri, va primi intrare gratuită.

Vineri şi sâmbătă, 9 şi 10 august 2013, The Mission aduce pe plaja Hanul Piraţilor din Năvodari cea de-a şasea ediţie a evenimentului Dance Weekend, cu: Booka Shade, Art Department, Télépopmusik, Joris Voorn şi mulţi alţii.

Câştigă abonamente la The Mission Dance Weekend 2013!

Line-up The Mission Dance Weekend 2013

Vineri, 9 august 2013 – 20:00
Art Department
Joris Voorn
Davide Squillace
Pagal
Kool

Sâmbătă, 10 august 2013 – 20:00
Booka Shade (live)
Télépopmusik (live)
Giuseppe Ottaviani (live)
Nusons (live) – Dubsons & Nu Zau
Bogdan


Cunoscuţi pentru „Body language”-ul care răsună pe beat-uri, Walter Merzinger şi Arno Kammermeier se întorc să-i pună la dans pe români sub acelaşi nume: Booka Shade (live). Duo-ul german va mixa la Dance Weekend pe sambătă seara, pe 10 august 2013, după ce anul trecut a făcut show la B’ESTFEST.

Kenny Glasgow şi Jonny White, adică Art Department, ajung la platane vineri, 9 august, pe plaja Hanul Piraţilor din Năvodari. Art Department s-au impus în lumea beat-urilor electronice cu producţiile lor super bassy şi dark. Artiştii sunt cunoscuţi datorită label-ului No. 19 şi sunt prezenţi în toate topurile de muzică electronică cu piesele lor.

La evenimentul de la malul mării se vor auzi şi sunete franţuzeşti de care vor fi responsabili Fabrice Dumont, Stephan Haeri şi Christophe Hatier, adică Télépopmusik (live). Artiştii ajung pentru prima oară la Dance Weekend, după ce în urmă cu nici două luni au fost prezenţi la Electric Castle Festival şi după ce au urcat până acum pe mai mult de 100 de scene în întreaga lume.

În prima seară, pe 9 august 2013, fanii vor avea parte de distracţie pe muzica lui Joris Voorn, unul dintre DJ-ii de referinţă la nivel mondial. Artistul olandez este cunoscut pentru compilaţia „Balance 014”, ce conţine aproximativ 100 de piese într-un dublu CD, performanţă pe care o mai deţine doar Richie Hawtin.

Tot vineri seară se aude de la platane şi producătorul Davide Squillace, rezident Circoloco în DC10 Ibiza. DJ-ul italian s-a remarcat odată cu realizarea label-ului Mini Sketch, ce produce piese minimal, techno şi tech house.

Stilul italian se va simţi la puterea a doua la Dance Weekend pentru că va fi prezent şi DJ-ul Giuseppe Ottaviani (live). S-a impus ca reprezentant al trance-ului, ceea ce i-a adus în 2006 şi 2007 premiul Trance pentru cea mai bună prestaţie live.

La evenimentul organizat pe plaja Hanul Piraţilor vor mixa şi DJ Pagal, OK Corral, Kool şi Bogdan, dar şi alţi artişti care îi vor surprinde pe participanţi.

Bilete The Mission Dance Weekend 2013

Biletele pentru The Mission Dance Weekend 2013 sunt disponibile pe www.bilete.ro şi în reţeaua Bilete.ro. Preţurile acestora variază în funcţie de perioada de achiziţionare, astfel:

Categorie bilete Până pe 12 iulie Între 13 iulie şi 8 august La intrare
Bilete de o zi 30 lei 40 lei 60 lei
Pachet Day 1 + Day 2 50 lei 70 lei
VIP 80 lei 80 lei 80 lei

Biletele se pot cumpăra şi de la oficiile Poştei Române şi magazinele Inmedio semnalizate „Bilete.ro” sau din punctele de vânzare: Entourage (Str. Eugen Carada nr. 5-7), Metrou Unirii 1, Music Box (Str. Matei Basarab nr. 16) şi Calea Griviţei nr. 143, în incinta Hotelului Ibis. Rezervările de mese se fac în avans, sunând la numărul 0733 627 846.

UPDATE: Conform unui mesaj postat pe pagina de Facebook The Mission, toate fetele care ajung la eveniment până la ora 23:00, în fiecare dintre seri, va primi intrare gratuită.

Persoanele sub vârsta de 18 ani nu au acces la eveniment. Participanţii trebuie să prezinte un act de identitate la intrare.

Harta The Mission Dance Weekend 2013
Harta The Mission Dance Weekend 2013