Programului The Mission Dance Weekend 2013 i-au fost adăugate două noi nume: Booka Shade (live) şi Télépopmusik (live). Aceştia se alătură primelor confirmăriJoris Voorn şi Davide Squillace, la evenimentul organizat între 9 şi 10 august 2013 pe plaja Hanul Piraţilor din Năvodari

Walter Merzinger şi Arno Kammermeier, adică Booka Shade, revin la malul mării la mai bine de un an de la ultima lor prestaţie în faţa românilor, la B’ESTFEST 2012. Artiştii germani sunt cunoscuţi mai ales datorită piesei „Body Language„, pe care au realizat-o alături de M.A.N.D.Y. Cei trei lucrează împreună din anii ’90 şi au pus bazele casei de discuri Get Physical. Booka Shade vor fi prezenţi la Năvodari pe 10 august, în a doua zi de festival.

Fabrice Dumont, Stephan Haeri şi Christophe Hatier înseamnă, pe scurt, Télépopmusik. Artiştii francezi au mai mixat la Arenele Romane, dar vor ajunge şi la Cluj-Napoca pentru Electric Castle 2013. Télépopmusik s-a remarcat odată cu primul lor album, „Genetic World„, care numără peste 250.000 de copii vândute în întreaga lume şi care i-a urcat pe 100 de scene din Moscova, Istanbul, până la New York si Puerto Rico.

Dance Weekend îi are pe listă şi pe Joris Voorn şi Davide Squillace, care vor mixa pe 9 august. La ediţiile anterioare, au pus fost prezenţi: Moby, Paul van Dyk, Above & Beyond, Parov Stelar, Armin van Buuren, Tiesto, Chicane, Ferry Corsten sau Ryan Marciano.

Programul complet al celei de-a şasea ediţii a The Mission Dance Weekend şi preţul biletelor pentru evenimentul de muzică electronică vor fi anunţate ulterior.