A doua zi a festivalului The Mission Dance Weekend de anul acesta a fost îmbinată cu sound-urile groove al celor de la OK Corral şi Yoon şi cel energetic al celor de la Sunnery James & Ryan Marciano şi unul dintre cei mai buni DJ din lume, Armin van Buuren.

Vezi cum a fost în prima seară la The Mission Dance Weekend 2012!

Seara a fost deschisă de cei de la OK Corral, care timp de două ore au încălzit publicul cu un set divers şi plin de energie. În jurul orei 23 scena a fost „invadată” de cei de la Yoon care au avut o prestaţie live foarte bună. Varietatea de sunete şi interpretările de excepţie ale celor doi solişti, Ionuţ Moraru şi Yanka, au alcătuit un show complet.

Aproape de miezul nopţii pe scenă au urcat cei doi DJ olandezi Sunnery James & Ryan Marciano, moment în care bass-ul s-a amplificat semnificativ şi a fost simţit pe deplin, mai ales de cei din primul rând. Au avut un show foarte energic şi au inclus mai multe mash-up-uri şi remix-uri printre care „Sunnery James & Ryan Marciano vs Adele – Rolling In The Tribeca”, „Gregor Salto – Azumba vs. Cylsound & The Drill – Get Drill And Work”, „Tiesto – Lethal Industry vs. Kristine W – Feel What You Want” şi multe altele.

După set-ul de două ore al celor doi DJ olandezi a venit şi momentul mult aşteptat de miile de fani prezenţi pe plaja de la Năvodari. Pe ritmurile de la „We Are Here To Make Some Noise” a urcat la platane Armin van Buuren continuând cu „J’envie de Toi (Tom Fall remix)”.

Timp de 4 ore DJ-ul olandez a ţinut publicul român în delir cu un set cu aproape 60 de piese ce a inclus chiar şi producţii muzicale noi. Unul dintre highlight-uri a fost momentul când soarele răsarea iar Armin a pus „Aly & Fila feat. Jwaydan – We Control The Sunlight”.

Toată seara (şi dimineaţa) plaja Hanul Piraţilor din Năvodari a fost invadată de o atmosfera pozitivă şi energică ce a alcătuit încă o zi reuşită a festivalului The Mission Dance Weekend. Ceea ce ne face să aşteptăm cu nerăbdare şi ediţia de anul viitor.

Galerie foto Armin van Buuren, Sunnery James & Ryan Marciano