Acest eveniment a avut loc in data de 4 Aug 2012.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Între 3 şi 4 august 2012, unul dintre cele mai apreciate festivaluri de la malul mării, The Mission Dance Weekend, se întoarce în Năvodari. Aşa că plaja Hanul Piraţilor nu va fi ocolită de energie cu unii dintre cei mai cunoscuţi DJ-i la platane dar şi cu momente live de excepţie.

Vezi programul pe ore de la The Mission Dance Weekend 2012!

La început de august, Armin van Buuren va demonstra din nou că este  Number 1.  Până la cei 35 ani, Armin a devenit  un reper în lumea trance-ului şi a cucerit clasamentele cu performanţa sa muzicală. El a fost premiat atât pentru talentul de pe scenă, cât şi pentru cel de la emisiunea „A State Of Trance”. Chiar şi aşa, cel mai important premiu l-a primit de la fanii săi, ţinând cont că videoclipul „In and out of love” a atins un record de peste 100 de milioane de vizualizări. Toate mâinile vor fi în aer pe plaja din Năvodari, mai ales că DJ-ul olandez revine în faţa publicului român cu remix-urile de pe albumul „Mirrage”.

Jazz-ul şi swing-ul  se vor combina din nou pe pământ românesc. „De vină” este Parov Stelar care, alături band-ul său,  îşi va recompensa fanii cu un show live energic. Îşi mişcă mâinile pe platane de mai bine de 20 de ani, timp în care imaginaţia sa sonoră a ajuns în 700 de compilaţii, în reclame televizate şi filme. Albumele „Seven & Storm”, „Shine” şi proaspătul album dublu „Coco”, împreună cu numeroasele single-uri şi remixuri, l-au poziţionat pe Parov Stelar ca unul dintre cei mai de succes artişti ai lumii muzicale internaţionale.

Şi Sven Vath se va impune la The Mission Dance Weekend. DJ-ul german şi-a pus amprenta în clubbingul mondial ca pionier al muzicii electronice. Reţeta care face din Sven un artist de referinţă este label-ul Cocoon Recordings, o inovaţie în lumea trance-ului şi a house-ului.  Dedicaţia lui pentru beat-uri va fi trăită pe 3 august la malul Mării Negre.

Chicane este, de asemenea, un motor de senzaţie odată ce urcă la pupitru. DJ-ul din Marea Britanie este unul dintre cei mai remarcaţi producători locali. Colaborările de succes cu Tom Jones, Bryan Adams şi Peter Cunnah l-au trimis pe marile scene internaţionale.

Cu asemenea artişti de top, nici Sunnery James, Ryan Marciano şi OK Corral nu vor rămâne în urmă. Ei, alături de românii Şuie Paparude şi Gojira, vin la The Mission Dance Weekend cu o singură misiune: să ţină distracţia aprinsă până dimineaţă.

Program The Mission Dance Weekend 2012

Vineri – 3 august 2012
20:00 – Gojira presents Policlinic
22:00 – Şuie Paparude (live)
23:10 – Parov Stelar Band (live)
01:00 – Chicane (live)
02:40 – Sven Väth

Sâmbătă – 4 august 2012
20:00 – OK Corral
21:00 – Yoon (live)
22:00 – OK Corral
23:00 – Sunnery James & Ryan Marciano
02:00 – Armin van Buuren

Bilete The Mission Dance Weekend 2012

Biletele în avans pot fi cumpărate online de pe www.bilete.ro şi din reţeaua Bilete.ro.

Bilete în avans*:
Acces Ziua 1: 50 de lei
Acces Ziua 2: 50 de lei
Pachet Ziua 1 + Ziua 2: 80 de lei

Bilete la intrare:
Acces Ziua 1: 80 de lei
Acces Ziua 2: 80 de lei

Bilete VIP:
Acces VIP Ziua 1: 100 de lei
Acces VIP Ziua 2: 100 de lei
Pentru informaţii şi rezervări vă rugăm contactaţi: (+40) 722 399228

 Accesul minorilor este strict interzis!