The Mission vine cu o nouă misiune pentru această vară: să dea ritm distracţiei cu a şasea ediţie The Mission Dance Weekend, pe 9 şi 10 august 2013, pe plaja Hanul Piraţilor din Năvodari.

Joris Voorn şi Davide Squillace sunt primii artişti confirmaţi, amândoi vor mixa în prima seară, pe 9 august.

Joris Voorn este unul dintre numele cu greutate din lumea muzicii eletronice la nivel mondial. DJ-ul olandez a cunoscut pentru prima oară publicul român în februarie în acest an, când a făcut senzaţie în clubul Kristal din Bucureşti. Joris Voorn şi-a conturat experienţa ca DJ din 1997, însă 2009 a fost anul în care popularitatea lui a explodat. Atunci a lansat compilaţia „Balance 014”, ce conţine aproximativ 100 de piese într-un dublu CD. Singurul care se mai laudă cu o asemenea performanţă este Richie Hawtin.

Producătorul Davide Squillace va distra fanii tot în prima seară. Şi el a mai interacţionat cu publicul român până acum, participând la Nights Awards 2012. DJ-ul italian va ajunge la malul Mării Negre după experienţa din clubul Space Ibiza, de pe cea mai energică insulă din lume, unde pe 6 august 2013 va mixa alături de Carl Cox şi alţi artişti.

Printre artştii prezenţi în anii trecuţi la The Mission Dance Weekend se numără Moby, Paul van Dyk, Above & Beyond, Ferry Corsten, Ryan Marciano, Parov Stelar, Tiesto, Chicane sau Armin van Buuren.

Momentan nu se cunosc informaţii legate de preţul biletelor.