Sting va concerta pentru a patra oară la Bucureşti pe 31 iulie 2013. Concertul ce face parte din turneul „Back to Bass” va avea loc la Romexpo şi va fi deschis de Mike & The Mechanics şi James Walsh.

RECENZIE: Sting a oferit o seară Symphonicity live la Bucureşti

Sting este unul dintre cei mai apreciaţi muzicieni britanici ai tuturor timpurilor. Originar din apropiere de Newcastle, în 1977 s-a mutat la Londra unde a fondat The Police. Alături de trupa care a făcut istorie cu stilul său „new wave”, Sting a câştigat şase premii Grammy şi două Brit şi a concertat în faţa a milioane de oameni.

Mijlocul anilor ’80 a fost startul unui nou drum pentru Sting. „The Dream of the Blue Turtles” a fost primul său album solo, iar apoi încet, încet artistul a cucerit publicul din toată lumea. Cu 13 albume solo şi 5 alături de The Police, vândute în peste 100 de milioane de exemplare, 10 premi Grammy în cariera solo, 3 nominalizări la Oscar şi un Glob de Aur, Sting este unul dintre cei mai apreciaţi muzicieni ai ultimilor 50 de ani.

Alături de Sting pe scena de la Bucureşti vor urca: Dominic Miller (chitară), Vinnie Colaiuta (tobe), David Sancious (clape), Peter Tickell (vioară electrică) şi Jo Lawry (voce).

Mike & The Mechanics şi James Walsh din nou la Bucureşti

Show-ul lui Sting de la Romexpo va fi ocazia perfectă pentru fanii din România să se reîntâlnească cu Mike & The Mechanics şi James Walsh.

Mike & The Mechanics au mai fost prezenţi la Bucureşti în cadrul ediţie din 2011 a Rock the City. Trupa formată de Mike Rutherford, fost component al Genesis, în 1984 a fost considerată un supergrup al anilor ’80. Piese ca „Silent Running (On Dangerous Ground)”, „All I Need Is a Miracle”, „Word of Mouth”, „Over My Shoulder” sau „The Living Years” au cucerit inimile fanilor rock-ului din toată lumea.

2011 a fost anul în care publicul din România s-a întâlnit cu James Walsh la The Ark Underground în cadrul unui concert acustic special. Britanicul este unul dintre membrii fondatori ai grupului Starsailor şi din 2009 are o carieră solo înfloritoare. În ultimii ani a urcat pe aceeaşi scenă cu Simple Minds sau Melanie C, în ianuarie 2013 lansându-şi primul EP din cariera solo „Time is Nigh„.

Bilete Sting la Bucureşti

Biletele pentru concertul Sting de la Bucureşti sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la următoarele preţuri, în funcţie de distanţa faţă de scenă şi perioada de achiziţionare:

Categorie bilete Preţ întreg Preţ promo*
Tribuna/Pe scaune 479.25 lei - cumpără bilete
Golden Circle 340.8 lei 272.64 lei cumpără bilete
Silver Circle 255.6 lei 204.48 lei cumpără bilete
Acces general 181.05 lei 144.84 lei cumpără bilete

*Preţuri valabile pentru primele 2000 de bilete de la categoriile Golden Circle, Silver Circle şi Acces General.