Acest eveniment a avut loc in data de 31 Jul 2013.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 31 iulie 2013, la Complexul Romexpo din Bucureşti, va avea loc un concert spectaculos susţinut de Sting şi trupa sa. Sting revine în Bucureşti pentru a patra oară cu ocazia turneului „Back To Bass”, ce continuă şi anul acesta ca urmare a succesului înregistrat în 2011-2012. Pentru concertul de la Romexpo acesta îi va avea ca şi invitaţi speciali pe Mike and The Mechanics şi James Walsh.

Accesul în zona de concert se va face începând cu ora 16:00, concertele invitaţilor din deschidere vor începe de la ora 18:00, urmând ca Sting să urce pe scenă de la ora 21:00.

RECENZIE: Sting a oferit o seară Symphonicity live la Bucureşti

Artistul, care a făcut în octombrie anul acesta vârsta de 61 de ani, se poate mândri cu o carieră muzicală impresionantă, fiind recunoscut în întreaga lume pentru muzica sa rock, cu elemente inovative de jazz, downtempo şi muzică clasică. Sting a vândut aproximativ 100 de milioane de albume în întreaga lume, de-a lungul carieriei sale, începând cu The Police şi apoi solo, din 1984.

Cu 16 premii Grammy câştigate, trei Brit Awards, un Emmy şi un Glob de Aur, cu un loc aparte atât în Rock and Roll Hall of Fame cât şi în Songwriters Hall of Fame, este de la sine înțeles că artistul se bucură de o apreciere binemeritată, iar orice concert suţinut de acesta nu poate fi decât o experienţă unică.

”Back to Bass” – revenire la rădăcini

Prin turneul ”Back to Bass” Sting promite un concert spectaculos, alături de trupa sa formată din: Dominic Miller (chitară), Vinnie Colaiuta (tobe) , David Sancious (clape), Peter Tickell (vioara electrica) şi Jo Lawry (voce). Aceştia vor interpreta cele mai iubite şi populare piese, precum „Every Breath you Take”, „Englishman in New York”, „Roxanne”, „Fragile”, „Fields Of Gold”, „Desert Rose”, dar şi piese mai noi. Turneul va porni din America, în luna mai şi va traversa Europa începând cu luna iulie.

Concertul se anunţă mai mult decât încântător având în vedere receziile pozitive pe care le-a primit turneul, care se bucură de titluri ca „cel mai bun concert al anului” (Korzar, November 18, 2012) sau „o capodoperă muzicală” (Onet Muzyka, November 22, 2012).

Mike and The Mechanics şi James Walsh, invitaţi speciali

De deschiderea concertului se vor ocupa Mike and The Mechanics, o trupă de rock formată în 1984 care se mândreşte cu hituri precum „Over My Shoulder” sau „Another Cup of Coffee” şi James Walsh, fostul solist al trupei post-Britpop Starsailor.

Toţi artiştii de pe afişul evenimentului au mai fost prezenţi în ţara noastră. Dacă Sting a mai concertat la Sala Palatului, în 1996 şi 2009, şi în Piaţa Constituţiei, în 2011, pentru Mike and The Mechanics acesta este cel de-al doilea show în Capitală. Trupa a concertat la ediţia din 2011 a Rock the City în Piaţa Constituţiei. În acelaşi ani, James Walsh a concertat în faţa fanilor săi în The Ark.

Bilete Sting la Bucureşti

Biletele pentru concertul Sting de la Bucureşti sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la următoarele preţuri, în funcţie de distanţa faţă de scenă şi perioada de achiziţionare:

Categorie bilete Preţ întreg Preţ promo*
Tribuna/Pe scaune 479.25 lei - SOLD OUT
Golden Circle 340.8 lei 272.64 lei cumpără bilete
Silver Circle 255.6 lei 204.48 lei cumpără bilete
Acces general 181.05 lei 144.84 lei cumpără bilete

*Preţuri valabile pentru primele 2000 de bilete de la categoriile Golden Circle, Silver Circle şi Acces General.

Evenimentul este organizat de Marcel Avram şi East European Events, în colaborare cu D&D East Entertainment.