Acordurile de chitara au fost laitmotivul serii de vineri in The Ark Underground, in cadrul unui eveniment ce i-a adus pentru prima data in fata publicului roman pe James Walsh, solistul trupei Starsailor, si pe Madame Hooligan, noul proiect muzical al lui Radu Almasan.

Seara a inceput cu un show acustic de rock alternativ / neo – grunge pus in scena de Radu & co, acesta fiind primul concert pe care artistul il sustine in Romania alaturi de noul sau proiect. Publicul s-a imprietenit rapid cu Madame Hooligan, aplauzele de la sfarsitul concertului aducandu-i inca o data pe scena pe Radu (voce si chitara), Felix (tobe), Austin (bas) si Ben (chitara).

James Walsh a urcat pe scena din Underground putin dupa ora 23:00, artistul prezentand publicului roman versiuni proprii ale unor piese lansate alaturi de Starsailor dar si coveruri si piese noi ce vor aparea pe primul sau album din cariera solo. Tell Me It’s Not Over, Soul On Trial, Alcoholic, Lullaby, Loaded Gun, Life, Jealous Guy, Man On The Hill, Four To The Flour sau Silence Is Easy sunt doar cateva dintre piesele pe care spectatorii le-au putut asculta in varianta acustica in interpretarea pasionala a artistului britanic, a carui voce impresionanta a starnit entuziamsmul publicului. Aplauze puternice l-au readus pe James pe scena pentru un bis din care nu a lipsit celebra Good Souls, considerata drept una dintre cele mai bune melodii alte tuturor timpurilor de catre postul de radio XFM din Marea Britanie.

Evenimentul in cadrul caruia au concertat Madame Hooligan si James Walsh a fost organizat de The Ark, fiind sustinut de Emagic si recomandat de Heineken.

Foto: Alex Chelba şi Eduard Breaban

Citeşte despre: , , ,