sandra

Sandra a concertat vineri, 6 noiembrie 2009, la Bucuresti, intr-un show ce l-a avut ca invitat special pe Francesco Napoli, care a cantat cateva melodii impreuna cu Ianna (membra a formatiei Ladies) si cu grupul de pop-opera Distinto.

Desi a fost un eveniment controversat, pentru ca Sandra a facut playback pe melodiile care au fost hituri in anii ’80, publicul s-a simtit bine si a aplaudat fiecare cantec. In deschidere, Francesco Napoli a incalzit publicul de la Sala Palatului si a facut un show de exceptie. Si-a inceput reprezentatia cu melodia „Lady Fantasy”, a comunicat foarte bine cu publicul si a smuls ropote de aplauze din partea spectatorilor. „Buona sera, Romania”, a salutat italianul si a continuat spectacolul cu melodii cunoscute ca „Balla Balla”, „Marina”, „Piano Piano”, „Americano” si o varianta in italiana a piesei „My Way” a lui Frank Sinatra.

Francesco a revenit de doua ori la bis si a coborat de pe scena cand a cantat „Americano”, plimbandu-se printre spectatori, unde a dat mana cu cativa fani si s-a pupat cu artista Silvia Dumitrescu. A invitat pe scena trei dintre spectatori pentru a canta si dansa impreuna cu el si a fost emotionat pana la lacrimi de reactia publicului roman cand a fost chemat la bis. Desi surprins de caldura cu care a fost primit, si-a reluat show-ul cu profesionalism si nu a dezamagit publicul, a cantat cu energie si a transmis celor din sala toata buna dispozitie pe care a avut-o timp de o ora si jumatate.

Cea mai asteptata prezenta a serii, Sandra Ann Lauer, cantareata de origine germana, care a fost numita „Regina muzicii pop” in anii ’80, a intrat in scena pe ritmurile primului sau hit international, „Maria Magdalena”. Din pacate, Sandra nu a cantat live, insa daca o facea, cu siguranta publicul ar fi fost la fel de nemultumit, deoarece e clar pentru toata lumea ca este imposibil sa aiba vocea de la 20 de ani. Desi multi au zis ca arata foarte batrana, eu zic ca se mentine foarte bine pentru varsta ei, iar publicul a primit-o cu aplauze si s-a bucurat de prezenta ei.

Concertul face parte dintr-un turneu international, pentru promovarea celui mai recent album, „Back To Life”, iar vineri seara am ascultat cele mai cunoscute hituri ale Sandrei: „Maria Magdalena, „In The Heat Of The Night”, „Everlasting Love” (cantat la bis), „Stop For A Minute”, „Hiroshima”, „Johnny Wanna Live”, „Mirrored In Your Eyes”, „Midnight Man”, dar si cel mai nou single, „The Night Is Still Young”, care este un featuring cu Thomas Anders, membru al formatiei Modern Talking. In final, Sandra a promis ca va reveni in Romania, insotita de formatia sa, pentru a canta live.