Acest eveniment a avut loc.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

sandra-afis

Vineri, 6 noiembrie 2009 de la ora 19:00, regina muzicii pop a anilor ’80, Sandra, va sustine un concert in Romania, la Sala Palatului din Bucuresti.

Concurs: castiga 2 invitatii duble

iConcert.ro impreuna cu Project Events va ofera 2 invitatii duble la concertul Sandra. Pentru a participa completeaza formularul de mai jos pana pe 4 noiembrie 2009, ora 14:30. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti si vor fi anuntati telefonic.

Atentie! Pentru ca inscrierea sa fie considerata valida formularul trebuie completat cu numele intreg, adresa de e-mail si un numar de telefon valabile. Prin inscrierea la concurs esti de acord cu Regulamentul de desfasurare al acestuia si cu Termenii si Conditiile site-ului.

Concursul s-a incheiat. Va multumim pentru participare!

UPDATE: Castigatorii sunt: Ionescu Luiza si Felea Roxana.

Concertul face parte din turneul de promovare a noului album, Back to life, lansat in luna martie a acestui an si este al patrulea concert Sandra in Romania.

Invitatul special al acestui concert este italianul Francesco Napoli si va deschide super show-ul ce va fi continuat de catre regina muzicii disco a anilor ’80, Sandra. Francesco ii va incanta pe spectatori cu piese precum „Marina” sau „Balla Balla”.

Prima sa melodie care a cunscut succesul a fost „Maria Magdalena„, in 1985. Vocea sa a fost folosita si pentru proiectul Enigma al fostului sau sot, romanul Michael Cretu.

In concertele din turneul Sandrei din aceasta toamna vor fi incluse si melodii care au facut-o celebra in anii ’80, precum Maria Magdalena, In the heat of the night, Everlasting Love sau Hi Hi Hi, dar si piese de pe cel mai nou album al sau, Back to live, lansat in luna martie a acestui an. Cel mai nou hit al cantaretei este The night is still young, un featuring cu Thomas Anders (Modern Talking).

Biletele au preturi cuprinse intre 80 si 250 de lei. Acestea sunt impartite in mai multe categorii de preturi, in functie de sectoare.

Categoriile se impart astfel:
– VIP – 250 lei
– categoria I – 200 lei
– categoria II – 170 lei
– categoria III – 140 lei
– categoria IV – 110 lei
– categoria V – 80 lei

Biletele pentru concertul Sandra vor putea fi achizitionate de la casieria Salii Palatului, de la magazinele Diverta, de la magazinul Muzica si online de pe www.ticketpoint.ro si www.myticket.ro.