După ce a făcut parte din line-up-ul festivalului Full Moon Live (2016) şi după ce a cântat în deschiderea concertului Kings of Leon (2017), Laura Pergolizzi sau LP, pe numele său de scenă, a revenit la Bucureşti pentru a susţine încă un spectacol la Arenele Romane. Recunoscută pentru trilurile sale, dar şi pentru vocea sa puternică, artista şi-a impresionat pentru a treia oară fanii din România, de data aceasta cu un spectacol de promovare pentru cel mai recent album, „Heart To Mouth”. De asemenea, Delia Rus a urcat pe scenă, în deschiderea concertului LP.

Plină de energie şi voie bună, Laura Pergolizzi şi-a început concertul cu „Dreamcatcher”, prima piesă de pe noul său material discografic, lansat în decembrie 2018. După ce publicul a intrat în starea visului său muzical, LP s-a remarcat din nou cu sunetele ei din altă lume, care au devenit deja o amprentă pentru fiecare act artistic al său. Cu ajutorul lor, artista i-a purtat pe spectatori pe cele mai înalte culmi, odată cu interpretarea piesei „When We’re High”. Visul cântăreţei a prins şi mai mult contur, după ce melodiile „Dreamer” şi „When I’m Over You” au răsunat la Arenele Romane.

LP – concert la Arenele Romane din Bucureşti – Foto: Ruxandra Scripcariu / iConcert.ro

Urmăreşte mai multe poze în galeria foto de la concert!

De-a lungul întregului concert, artista ne-a arătat cele două laturi ale sale: LP cea puternică, care luptă şi nu se dă bătută niciodată şi LP cea sensibilă, care acceptă că poate fi şi vulnerabilă în anumite momente. Astfel, „The Power”, „Die For Your Love” şi „Girls Go Wild” au evidenţiat forţa şi curajul cântăreţei, iar „One Night In The Sun” şi „Recovery” au vorbit despre cele mai intense trăiri ale artistei.

De asemenea, LP a cântat şi hitul „Tightrope”, amintind faptul că de foarte multe ori te poţi afla în situaţii „pe muchie de cuţit”, unde scăparea ei va fi întodeauna muzica.

LP – concert la Arenele Romane din Bucureşti – Foto: Ruxandra Scripcariu / iConcert.ro

Urmăreşte mai multe poze în galeria foto de la concert!

Deși concertul a durat aproximativ o oră, a fost destul timp pentru ca solista să creeze din nou o legătură puternică cu fanii din România. Artista și-a impresionat publicul ca de obicei prin reinterpretările originale ale propriilor piese, dar și prin părțile instrumentale la ukulele și muzicuță.

De asemenea, cântăreața i-a surprins pe toți și cu două cove-uri neașteptate ale unor hituri rock: „Sex On Fire” de la Kings of Leon şi „Paint It Black” de la The Rolling Stones. Mai mult, relaţia artist – audienţă s-a concretizat în momentul în care piesa „Other People” s-a fredonat la unison.

LP – concert la Arenele Romane din Bucureşti – Foto: Ruxandra Scripcariu / iConcert.ro

Urmăreşte mai multe poze în galeria foto de la concert!

„Este o onoare că am fost aici din nou. Vă mulţumesc tuturor pentru că m-aţi primit încă o dată într-un loc aşa frumos. Vă mulţumesc şi sper să ne vedem curând”, a fost urarea de rămas bun pe care LP le-a adresat-o tuturor la finalul concertului. Cu toate acestea, artista a ales să le mai facă un ultim cadou muzical românilor printr-un bis alcătuit din piesele „Muddy Waters” şi „Lost on You”.