Luni, 24 iunie 2019, de la ora 19:00, LP se întoarce pentru a treia oară în România, pe scena Arenelor Romane din Bucureşti, în cadrul turneului de promovare al celui de-al cincilea album, „Heart To Mouth” (2018). În deschidere va concerta Delia Rus.

Program concerte:
19:00 – acces
20:00 – Delia Rus
21:00 – LP

„Heart To Mouth” reprezintă modul în care LP își vede muzica: fără filtre, fără cenzură și fără înflorituri. Bazându-se pe încrederea câștigată și folosindu-se de statutul de artist independent, a început să strângă idei pentru acest album încă din 2017, lucrând împreună cu colaboratorul și producătorul „Lost On You”, Mike Del Rio și scriitorul Nathaniel Campany.

Artista vorbește sincer despre dragoste, dorință, frică, nesiguranță, infidelitate, regret și izbăvire. Sound-ul efervescent al primului single, „Girls Go Wild”, o prezintă ca pe „proscrisul de dinafară”. Acordurile de pian ale următoarei piese, „Recovery”, subliniază durerea unui iubit care înșală, iar refrenul oglindește durerea brută și puternică în piesa „I’m In Recovery”.

Pot trece printr-o gamă întreagă de emoții într-o zi. Am învățat cum să mă exprim mai succint, cu mai puține cuvinte. Acesta a fost scopul. Nu există prea mult.”, declară artista.

Cântăreaţa americană Laura Pergolizzi, cunoscută sub numele de scenă LP, este originară din New York. A moştenit dragostea pentru muzică încă de mică, de la mama ei, iar apoi a debutat în 2001 cu albumul „Heart Shaped Scar”. Încă de la primul material, cântăreaţa s-a decis către ce gen muzical se vor îndrepta compoziţiile sale: o combinaţie între pop, indie şi rock.

De la debut şi până în prezent, LP a lansat 5 albume de studio şi 3 EP-uri. Melodia „Lost On You”, ce se află pe al 4-lea album, i-a adus succesul internaţional, iar videoclipul piesei are peste 100 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Artista mai este cunoscută şi pentru melodiile „Into The Wild”, „Forever For Now” şi „Night Like This”, dar şi pentru cover-urile „Halo” (Beyonce), „Don’t Let Me Down” (The Chainsmokers). De-a lungul carierei sale, LP a colaborat cu nume importante din industria muzicală, precum Backstreet Boys, Rihanna, Cher, Christina Aguilera, Cher Lloyd, Rita Ora şi Leona Lewis.

Bilete LP la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul LP de la Arenele Romane de la Bucureşti, de pe 24 iunie 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim, dar şi online de pe www.eventim.ro, la următoarele categorii de preţ:

Categorie Preţ
Golden Ring 219 lei bilete
Acces General 139 lei bilete

Concertul LP de la Arenele Romane din Bucureşti este organizat de către Events.