Timp de 3 seri la rând, bucureştenii au renunţat la orice tip de dietă şi au participat la show-urile dulci şi colorate cu tentă culinară ale Deliei. După episodul Psihedelia din 2017, artista a revenit pe scena Sălii Palatului din Bucureşti cu un nou concept, „ACADELIA„, creat după o reţetă care nu a dat greş. Concertele au avut loc pe 14, 15 şi 16 noiembrie 2018.

Show-ul a debutat cu un moment preliminar care a avut în prim plan două personaje neobişnuite, parcă dintr-o altă lume: un bucătar foarte înalt care a interacţionat cu pulicul în continuu, folosind expresii în engleză, franceză, italiană, spaniolă, chiar şi română şi un pitic care a bucurat copiii din întreaga sală, oferindu-le acadele. Cei doi au avut şi sarcina de a aduce la viaţă lumea Deliei, care s-a dezlănţuit după declanşarea unei manete uriaşe din mijlocul scenei.

Delia – concert ACADELIA la Sala Palatului din Bucureşti – Foto: Cristina Ionescu / iConcert.ro

Urmăreşte mai multe poze în galeria foto de la concert!

Toată sala a fost invadată de personaje diverse: acrobaţi la înălţime, clovni pe catalige, bucătari şi dansatori coloraţi, cu toţii îndrumaţi de ritmurile nebune ale piesei „Acadele”, preparată special pentru public de către Chef Delia. Cântăreaţa a ales să condimenteze încă de la început compoziţia spectacolului, interpretând piesele „Rămâi cu bine” şi „1234”.

De asemenea, o altă picanterie a fost momentul în care artista i-a oferit un moment de atenţie soţului ei, Răzvan Munteanu, pe care l-a căutat printre miile de spectatori pentru a-i oferi un sărut.

Delia – concert ACADELIA la Sala Palatului din Bucureşti – Foto: Cristina Ionescu / iConcert.ro

Urmăreşte mai multe poze în galeria foto de la concert!

Părăsind brusc scena, Delia a dat spectacolul la foc mic şi i-a invitat pe toţi cei prezenţi să asculte o poveste sub forma unei dedicaţii pentru persoana iubită, care s-a concluzionat astfel: „Eşti ca un cub de zahăr într-o linguriţă pe paharul de absint”.

În continuare, artista ne-a servit hitul „Gura ta”, moment în care s-a lăsat suspendată în aer şi executat diverse acrobaţi impresionante timp de câteva minute. Revenind cu picioarele pe pământ, Delia şi-a rugat toţi fanii să renunţe la tehnologie în favoarea unui singur îndemn muzical: „Trăieşte frumos”.

Delia – concert ACADELIA la Sala Palatului din Bucureşti – Foto: Cristina Ionescu / iConcert.ro

Urmăreşte mai multe poze în galeria foto de la concert!

Au urmat două momente memorabile: „Fata lu’ tata” şi „Verde împărat”, unde publicul a fost fascinat de arta ce se desfăşura pe scenă la nivel vocal, instrumental, coregrafic şi tehnologic. Fascinaţia a continuat pe piesele „Cum ne noi” şi „Du-te-mă”, transformată într-o fantezie subtil indusă.

După o pauză scurtă de câteva minute în compania bucătarului poliglot de la început, Delia a venit cu o nouă reţetă pentru piesele „Inimi desenate” şi „Fulg”, care au fost reinterpretate şi puse în scenă într-un mod original. Surpriza serii a fost apariţia lui Nick, colegul din trupa N&D, alături de care a cântat hiturile „Vreau să plâng” şi „Vino la mine”.

Nick şi Delia în concertul ACADELIA de la Sala Palatului din Bucureşti – Foto: Cristina Ionescu / iConcert.ro

Urmăreşte mai multe poze în galeria foto de la concert!

În propria manieră controversată, solista a ales două piese din show-ul său pentru a pune în evidenţă două dintre cele mai importante momente din viaţa unui om: naşterea şi căsătoria. Cel dintâi a fost adus la viaţă pe piesa „Cine m-a făcut om mare” de către Delia şi sora sa, Oana, care este însărcinată pentru a doua oară. Iar unirea dintre două persoane a fost sărbătorită în stil mare cu melodia „Mona”, în rolul căreia s-a aflat un bărbat în travesti.

Delia şi sora ei, Oana, la concertul ACADELIA de la Sala Palatului din Bucureşti – Foto: Cristina Ionescu / iConcert.ro

Urmăreşte mai multe poze în galeria foto de la concert!

Show-ul s-a încheiat în forţă cu două ingrediente emblemă: „Despablito”, intepretată împreună cu Grasu XXL şi „Da, mamă”, care au deschis şi mai mult apetitul publicului.

„Asta a fost ACADELIA. Ne revedem cândva, undeva, în altă lume, pe a mea” – acestea au fost cuvintele alese pentru încheierea festinului muzical, după care Delia şi-a luat zborul din acest tărâm „Pe aripi de vânt”. După acest spectacol complet, publicul a dorit să mai facă o ultimă degustare, iar Delia i-a făcut pe plac printr-o urare muzicală de rămas bun, până la următorul spectacol, „Rămâi cu bine”.