Acest eveniment a avut loc in data de 16 Nov 2018.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, joi si vineri, pe 14, 15 şi 16 noiembrie 2018, de la ora 20:00, Delia revine în concert la Sala Palatului din Bucureşti, cu un show inedit, numit ACADELIA.

Show-ul poate conține urme de ironie, dulceață de zmeură și niște sâmburi de adevăr. Acest show este recomandat atât sănătății psihice, cât și vindecării anumitor afecțiuni, cum ar fi plictiseala, stresul cotidian și indicele glicemic extrem de scăzut. Pentru o mai bună desfășurare de forțe, încurajăm pe toată durata spectacolului consumul moderat de dulce! Nu degeaba suntem atenţionaţi legat de consumul excesiv de zahăr, ce poate dăuna grav sănătăţii!

În 2003, Delia a decis să urmeze cariera solo, iar până în prezent a lansat 4 albume: „Parfum de fericire” (2003), „Listen-Up” (2007), „Pe aripi de vânt” (2015) şi „Deliria” (2016). Pe cel mai recent material discografic se regăsesc piese precum „Pe aripi de vânt”, „Cum ne noi”, „Gura ta”, „Ce are ea”, „Cine m-a făcut om mare”, „1234 Unde dragoste nu e”.

De-a lungul timpului, artista a strâns numeroase nominalizări şi premii la ceremonii importante din industrie, precum: MTV Music Awards şi Romanian Music Awards. De asemenea, a colaborat cu artişti celebri, precum Carla’s Dreams, The Motans, Smiley, Connect-R, Horia Brenciu, DeepCentral şi Uddi.

Bilete Delia – ACADELIA de la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertele Deliei de la Sala Palatului din București, de pe 14, 15 şi 16 noiembrie 2018, pot fi achiziţionate din reţelele Eventim şi Entertix, dar şi online de pe www.eventim.ro şi www.entertix.ro.

De asemenea, au fost puse în vânzare şi bilete Meet & Greet, valabile doar cu bilet deja cumpărat, indiferent de categorie.

Categorie Preț 14 nov 15 nov 16 nov
VIP 390 lei bilete bilete bilete
Categoria I 250 lei bilete bilete bilete
Categoria II 190 lei bilete bilete bilete
Categoria III 120 lei bilete bilete bilete
Categoria IV 80 lei bilete bilete bilete

Prezența în sală se face pe bază de bilet și acadele. Concertul nu va fi cenzurat, ci doar glazurat.

Minorii vor avea acces în sală doar cu acordul părinților.

Concertul Delia – ACADELIA de la Sala Palatului din București este organizat de către Global Events şi Delia Event.