Seara de vineri, 11 ianuarie 2013, a debutat în Private Hell cu bucureştenii de la Neisseria, care au demonstrat că sunt una dintre cele mai promiţătoare trupe din cadrul scenei underground a Capitalei.

Un sound foarte bine închegat, scurt şi la obiect aşa cum ar trebui să sune orice trupă de deschidere. Alex (voce), dublat de Alex (chitară) pe refren, solo-urile exterm de inspirate ale lui Adi şi nu în ultimul ultimul rând secţia ritmică formată din Florin (bass) şi Ella (tobe) au încălzit publicul din clubul bucureştean.

Masked Toys
Masked Toys
Scarecrown
Scarecrown

Au urmat băcăuanii de la Masked Toys. Un show de zile mari pe o scenă mică, o dinamicitate cum rar întâlneşti la trupele din ziua de azi, totul propulsat de tobele lui Ursu, de claritatea bass-ului lui Sorin, de riff-urile extrem de dinamice ale Bogdan-ilor şi de vocea incredibilă a lui Luci. Publicul deja destul de numeros a reacţionat pe masură.

Astfel am ajuns la italienii de la Scarecrown. Cu o descriere de gothic/power-metal te aştepti să auzi ceva gen Nightwish. Ei bine, nu! Tobe puternice , riff-uri agresive, două voci ce s-au completat foarte bine, multă mişcare scenică şi un public pe masura prestaţiei. Show-ul a fost foarte bun şi mai ales foarte profesional.

Private Hell
Publicul din Private Hell

Cu o capacitate undeva la 250 de oameni, cu o sonorizare bună şi nu în ultimul rând cu nişte preţuri „user-friendly” clubul se situează, la mai puţin de un an de existenţă, undeva foarte sus în topul cluburilor cu specific rock-metal din ţară.

Iată şi seria următoarelor concerte din Private Hell:

  • 26 ianuarie 2013, ora 19:00 – Neutron Reunion Party
  • 1 februarie 2013, ora 19:00 – Private Underground Support – prima ediţie (intrare liberă)
  • 8-10 februarie 2013, Treize Fest (Fjord, Neisseria, Breathelast, An Theos, Negative Core, Cap de Craniu, Aquila, Dark Fusion, Reborn)
  • 12 februarie 2013, ora 20:00 Sodomizer (BRA) + Hellkommander (BRA) + local support
  • 16 februarie 2013, ora 20:00 – Morbid Carnage (HUN) + Decease + local support
  • 23 februarie 2013, ora 20:00 – Spiritual Ravishment + Breathlast + Crosshair

Text: Bogdan Dumitriu

Galerie foto Neisseria, Masked Toys şi Scarecrown

Foto: Paul Voicu pentru iConcert.ro