Hardwell, Galantis, Scooter, Tujamo, Subcarpaţi, Dannic, Kadebostany şi mulţi alţii au strâns peste 75.000 de spectatori în cea de-a doua seară de UNTOLD, pe 5 august 2016. A doua zi a festivalului a demonstrat şi că, într-adevăr, vârsta este doar un număr. De la copii mici până la bunci, cu toţii au făcut parte din povestea care se scrie despre UNTOLD 2016.

Citeşte şi: Poveştile au prins viaţă în prima zi de UNTOLD 2016

Dacă cu puţin timp înainte de începerea festivalului abonamentele pentru cele 4 zile au fost epuizate, organizatorii anunţă că şi biletele de o zi au fost epuizate, astfel că nu mai există nici un bilet pentru niciuna din cele 2 zilele rămase.

Valuri de mâini ridicate pe UNTOLD Arena

Pe scena principală, cea de-a doua zi de festival a fost deschisă de Power pe Vinil. Imediat după, a urmat Subcarpaţi, formaţia românească ce a dus folclorul la un alt nivel, unul underground. Mai apoi, formaţia Kadebostany a urcat pe UNTOLD Arena.

Scooter pe Main Stage, în a doua seară de UNTOLD 2016 - Foto: Danile Robert Dinu / iConcert.ro
Scooter pe Main Stage, în a doua seară de UNTOLD 2016 – Foto: Danile Robert Dinu / iConcert.ro

Vezi mai multe poze în galeria foto din a doua zi!

Energia a început să crească pe stadion, odată cu apariţia lui Scooter pe scenă. De la copii până la bătrânei, toţi au dansat pe acelaşi ritm. Dannic nu a reuşit să atingă aşteptările unora dintre fani, însă, chiar şi aşa, mulţimea a rămas la scenă pentru atmosferă.

Galantis a încântat audienţa cu set-ul melodic progressive house şi a adus aminte de show-ul lui Avicii, de anul trecut. Mai mult, pe lângă vrăjitor şi bufniţă, elementele grafice din conceptul scenei principale, cei de la Galantis au vrăjit mulţimea cu proiecţiile „seafox girl”, prezentă în clipuri şi pe copertele albumelor.

Galantis, în a doua seară de UNTOLD 2016 - Foto: Danile Robert Dinu / iConcert.ro
Galantis, în a doua seară de UNTOLD 2016 – Foto: Danile Robert Dinu / iConcert.ro

Vezi mai multe poze în galeria foto din a doua zi!

Hardwell a început în stilul caracteristic EDM, fiind cel mai aşteptat artist de la UNTOLD Arena în a doua zi. Îmbrăcat în tricoul echipei naţionale de fotbal a României, ediţia specială dedicată UNTOLD, inscripţionat cu numele său şi mesajul „UNITED”, fanii l-au primit cu gălăgie şi multe mâini ridicate în aer.

În momentul în care artistul a păşit pe scenă, uralele fanilor au fost acompaniate de show-uri cu foc, artificii, CO2, lasere şi stroboscoape. Întregul stadion a făcut gălăgie la îndemnul DJ-ului, „Make some noise for yourselves!”. Au aplaudat cu toţii în acelaşi ritm, iar dansul s-a oprit abia la sfârşitul set-ului, care a fost prelungit cu 30 de minute, peste timpul stabilit.

Hardwell, în a doua seară de UNTOLD 2016 - Foto: Danile Robert Dinu / iConcert.ro
Hardwell, în a doua seară de UNTOLD 2016 – Foto: Danile Robert Dinu / iConcert.ro

Vezi mai multe poze în galeria foto din a doua zi!

După Hardwell, publicul a rămas la scena principală în aşteptarea lui Tujamo, care a interacţionat mult cu fanii săi şi a făcut atmosferă până spre zorii zilei.

Magia de la restul scenelor

Alchemy i-a găzduit începând cu ora 18:00 pe Lefto, R.A.C.L.A, Dope D.O.D., Argatu, alături de care a urcat şi Bean, LTJ Bukem şi Chase & Status care au făcut un super show. Scena Galaxy s-a deschis la ora 23:00, iar primul care a intrat în galaxia de efecte vizuale a fost Eats Everything. Pe scenă au urmat apoi Seth Troxler, Jamie Jones și Steve Lawler.

Dope D.O.D., în a doua seară de UNTOLD 2016 - Foto: Danile Robert Dinu / iConcert.ro
Dope D.O.D., în a doua seară de UNTOLD 2016 – Foto: Danile Robert Dinu / iConcert.ro

Vezi mai multe poze în galeria foto din a doua zi!

Daydreaming stage a fost deschisă de la ora 12:00 de Cristu, după care au urmat Lola Villa, Viken Arman, Session Victim, Jan Blomqvist, Marwan şi Dannilov. La Forrest, muzica a început cu Electroclown şi a continuat mai apoi cu Sazabio, Essential Notes, Club des Belugas, Silent Strike & Muse Quartet, Akua Naru, Man of no Ego, Mr Chillum şi Overder.

Pe scena Stormkeep au urcat artişti precum Michal T, DJ Sunset Eye, Cellestians, Bite your lips, Zwette, Stefan Biniak, Rosario Internullo, Mentaal B2B Claudio Lacosta, Krissal şi Mat. Pe scena din Piaţa Unirii, clujenii i-au văzut pe Siviu Paşca, Shot, Sore, Cabron, Feli şi Smiley.

UNTOLD Festival 2016 - Foto: Danile Robert Dinu / iConcert.ro
UNTOLD Festival 2016 – Foto: Danile Robert Dinu / iConcert.ro

Vezi mai multe poze în galeria foto din a doua zi!

UNTOLD Festival 2016 continuă cu încă două file din povestea ce se scrie la Cluj-Napoca. Armin van Buuren, Martin Garrix, Afrojack, Lost Frequencies, W&W, Twoloud, Kwabs şi mulţi alţii urmează să urce pe scenele festivalului pe 6 şi 7 august.

Recenzie de Andreea Pîrghie