- Concerte - iConcert.ro

Home » Steve Lawler

Steve Lawler

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Steve Lawler

RECENZIE: O nouă filă de poveste, în cea de-a doua zi de UNTOLD 2016 (FOTO)

Hardwell, Galantis, Scooter, Tujamo, Subcarpaţi, Dannic, Kadebostany şi mulţi alţii au strâns peste 75.000 de spectatori în cea de-a doua seară de UNTOLD, pe 5 august 2016. A doua zi a festivalului a demonstrat şi că, într-adevăr, vârsta este doar un număr. De la copii mici până la... 

Naughty Boy, Labrinth, Kadebostany, Ummet Ozcan, confirmaţi la UNTOLD 2016. Ultimele abonamente la festival!

Festivalul UNTOLD confirmă noi artişti în programul evenimentului ce se desfăşoară în perioada 4-7 august 2016, la Cluj-Napoca. În acelaşi timp, organizatorii anunţă că mai sunt disponibile la vânzare doar 10.000 de abonamente, până când festivalul va fi declarat sold out.  

Concertele lunii septembrie 2014 în România


Prima lună de toamnă nu se anunţă bogată în concerte foarte mari, dacă ar fi să comparăm cu anii precedenţi, dar ne oferă suficiente variante de relaxare şi distracţie. Asian Dub Foundation, Tito Paris, Duquende, Carminho, Paradise Lost, Finntroll sau comediantul Carlos Mencia urcă în... 

Steve Lawler în Club Midi din Cluj-Napoca

Vineri, 5 aprilie 2013, de la ora 23:00, Steve Lawler revine în Club Midi din Cluj-Napoca. Show-ul are loc cu o zi înaintea celui pe care DJ-ul îl va susţine în Studio Martin din Bucureşti şi va fi deschis de K!D Chriss.  
5 Apr 2013     ,

Concertele lunii aprilie 2013


Luna aprilie începe în forţă, cu Sensation: Source of Light la Bucureşti, pe 6 aprilie, şi continuă cu muzicieni ca: Mark Knopfler (Dire Straits), Anathema, Tarja Turunen, Avishai Cohen sau Divna, care vor fi prezenţi pe scenele din România.  

Steve Lawler în Studio Martin din Bucureşti

Sâmbătă, 6 aprilie 2013, Steve Lawler va mixa în Studio Martin din Bucureşti. Warm up: Pagal.  
6 Apr 2013     ,

Steve Lawler mixează la Sonochrom Festival 2012 de la Buftea – AMÂNAT

UPDATE: Festivalul Sonochrom s-a amanat pentru vara anului viitor. Steve Lawler va mixa în cadrul festivalului Sonochrom, conform site-ului oficial al artistului. DJ-ul britanic va veni pe 23 iunie 2012 la Domniul Ştirbey din Buftea ca să pună distracţia pe beat-uri de house şi techno aşa... 

Evenimente electro: unde au vibrat românii în 2011

Muzica electronică a vibrat cluburile şi plajele româneşti şi în 2011. Mii de mâini s-au ridicat în aer pe beat-urile DJ-ilor noştri şi ale DJ-ilor care au trecut graniţa ca să le lase fanilor amintiri.  

Steve Lawler în Studio Martin din Bucureşti

Sâmbătă, 24 septembrie 2011, Steve Lawler va mixa în Studio Martin din Bucureşti. În aceeaşi seară la pupitrul clubul va urca şi Rosario Internullo.  
24 Sep 2011     ,

Steve Lawler şi K.D.Chriss în Club Midi din Cluj-Napoca

Vineri, 23 septembrie 2011, Club Midi din Cluj-Napoca vă invită la „VIVa Night”  cu  Steve Lawler şi K.D.Chriss.  
23 Sep 2011     ,