Joi, vineri, sâmbătă şi duminică, 26, 27, 28 şi 29 august 2010, lângă Complexul Weekend de la Târgu Mureş are loc ediţia 2010 a festivalului Peninsula.

În prima seară, pe 26 august, Arena îl primeşte pe britanicul Mark Knight, unul din marii maeştrii ai muzicii house. Faima sa e demonstrată şi de faptul că cel mai mare magazin online de muzică electronică din lume, Beatport, a ales hitul său de club Good Times drept cea mai bună piesă tech house, în urma unui vot dat de public. Seturile sale au devenit cunoscute cu o viteză ameţitoare pentru că DJ-ul nu se sfieşte să combine ritmurile house cu electro şi chiar şi cu tribal dacă simte că publicul îşi doreşte asta.

Pe lângă Mark Knight în prima zi a festivalului Peninsula vor mai mixa în Freedom Music Arena şi românul Adrian Eftimie, mecenatul mişcării DeLaHoya Horace Dan D., respectiv Philipp Straub.

A doua zi, pe lângă cele două nume anunţate deja – Fedde Le Grand şi Suie Paparude – vor mai mixa în Arena şi Junkie & Hawky şi The Model.

Pentru cea de a treia zi de party în Freedom Music Arena, alături de argentinianul Hernan Cattaneo va mixa Coyote. DJ-ul cunoscut şi sub numele de Felipe şi-a câştigat faimă internaţională prin seturile sale energetice, din zona techno-groove. Tot în această zi avem cel mai trendy duo al muzicii electronice din România, Livio & Roby, iar seara va fi deschisă de setul lui Hot X, un pionier al muzicii techno din Ungaria.

Peninsula finalizează petrecerea din Freedom Music Arena duminică, atunci când alături de britanicii de la Above & Beyond va mai mixa DJ-ul Kiss FM, DJ Almud, cel care a inventat petrecerile Essence din Ungaria, Pöli, respectiv Nora Naughty.

Cumpara bilet

Preţul unui bilet pentru Festivalul Peninsula 2010 este de 80 lei pe zi, respectiv 199 lei pentru un abonament!