- Concerte - iConcert.ro

Home » Mark Knight

Mark Knight

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Mark Knight

RECENZIE: Sensation – Source of Light, lumina care a făcut senzaţie (POZE)

Pavilionul Central al Romexpo din Bucureşti a fost, sâmbătă noapte, cea mai mare sursă de lumină din ţară, care s-a revărsat în nuanţe de verde, bleu, roşu sau alb peste fanii „all in white” prinşi pe ritmuri de house.  

POZE: Sensation – Source of Light la Bucureşti

Sensation a adus în Bucureşti cea mai nouă producţie, „Source of Light„, în seara de sâmbătă, 6 aprilie 2013. DJ-ii au fost în formă toată noaptea, iar participanţii la eveniment s-au dezlănţuit pe ritmurile mixate de Mr. White, Sebastien Leger, Sunnery James & Ryan Marciano,... 

Program şi reguli de acces Sensation – Source of Light la Bucureşti

Sensation – Source of Light îşi va dezvălui secretele în faţa miilor de iubitori ai muzicii electronice prezenţi la Bucureşti pe 6 aprilie 2013. Accesul la evenimentul ce va avea loc la Romexpo se va face începând cu 20:30, petrecerea ce îi va avea ca invitaţi pe Mark Knight, Sunnery... 

Concertele lunii aprilie 2013


Luna aprilie începe în forţă, cu Sensation: Source of Light la Bucureşti, pe 6 aprilie, şi continuă cu muzicieni ca: Mark Knopfler (Dire Straits), Anathema, Tarja Turunen, Avishai Cohen sau Divna, care vor fi prezenţi pe scenele din România.  

POZE: Mark Knight la Arenele Romane din Bucureşti

Mark Knight a susţinut primul său show la Bucureşti pe 8 decembrie 2012. Cunoscutul DJ britanic a mixat la Arenele Romane în cadrul unui eveniment Xteria ce i-a mai avut ca şi invitaţi pe Phunk Investigation, Adrian Eftimie şi Survi.  

Programul show-ului Mark Knight la Arenele Romane

Pe 8 decembrie 2012, Mark Knight va mixa în premieră în România, la Bucureşti. Pe scena din cortul încălzit de la Arenele Romane vor urca alături de cunoscutul DJ şi Phunk Investigation, Adrian Eftimie şi Survi. Accesul publicului va fi permis în locaţie de la ora 22:00.  

CONCURS: Câştigă invitaţii la Mark Knight la Arenele Romane

Mark Knight vine pentru prima oară la Bucureşti pe 8 decembrie 2012 în cadrul unui eveniment ce va avea loc la Arenele Romane (cort încălzit). iConcert.ro pune la bătaie trei invitaţii duble la evenimentul organizat de Xteria şi din al cărui line-up mai fac parte şi Phunk Investigation, Adrian... 

Mark Knight la Arenele Romane din Bucureşti

Sâmbătă, 8 decembrie 2012, muzica electronică ia numele lui Mark Knight în premieră la Arenele Romane (cort încălzit) din Bucureşti. Cu DJ-ul britanic la platane, pulsul fanilor va bate în ritmuri de house până dimineaţa sub show-ul semnat Xteria.  
8 Dec 2012     ,

Concerte şi petreceri de 1 mai 2011


Cât a fost iarna de lungă şi grea, gândul ne-a zburat la plajele fierbinţi şi petrecerile incendiare de pe perioada verii. Iată că răbdarea ne-a fost răsplătită şi s-a ivit prima ocazie de a petrece nebuneşte până în zori pe plajă. Dacă nu eşti fan al petrecerilor de la mare sau... 

Festivalurile anului 2011 în România


Despre 2010 s-a spus că a fost anul festivalurilor, dar se pare că situaţia nu va fi foarte diferită nici în 2011. Ca şi în anul trecut varietatea de genuri muzicale este extrem de mare. De la jazz la muzică clasică şi de la muzică electronică la rock există sigur un festival pentru fiecare.