- Concerte - iConcert.ro

Home » Phunk Investigation

Phunk Investigation

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Phunk Investigation

POZE: Mark Knight la Arenele Romane din Bucureşti

Mark Knight a susţinut primul său show la Bucureşti pe 8 decembrie 2012. Cunoscutul DJ britanic a mixat la Arenele Romane în cadrul unui eveniment Xteria ce i-a mai avut ca şi invitaţi pe Phunk Investigation, Adrian Eftimie şi Survi.  

Programul show-ului Mark Knight la Arenele Romane

Pe 8 decembrie 2012, Mark Knight va mixa în premieră în România, la Bucureşti. Pe scena din cortul încălzit de la Arenele Romane vor urca alături de cunoscutul DJ şi Phunk Investigation, Adrian Eftimie şi Survi. Accesul publicului va fi permis în locaţie de la ora 22:00.  

CONCURS: Câştigă invitaţii la Mark Knight la Arenele Romane

Mark Knight vine pentru prima oară la Bucureşti pe 8 decembrie 2012 în cadrul unui eveniment ce va avea loc la Arenele Romane (cort încălzit). iConcert.ro pune la bătaie trei invitaţii duble la evenimentul organizat de Xteria şi din al cărui line-up mai fac parte şi Phunk Investigation, Adrian... 

Mark Knight la Arenele Romane din Bucureşti

Sâmbătă, 8 decembrie 2012, muzica electronică ia numele lui Mark Knight în premieră la Arenele Romane (cort încălzit) din Bucureşti. Cu DJ-ul britanic la platane, pulsul fanilor va bate în ritmuri de house până dimineaţa sub show-ul semnat Xteria.  
8 Dec 2012     ,

Dash Berlin şi Paul Mendez mixează pentru vampiri la Arenele Romane

Sâmbătă, 21 Mai 2011 la Arenele Romane din Bucureşti, fanii muzicii trance şi techno vor avea parte de o noapte cu decoruri din lumea viselor celor mai frumoase, cu zâne, prinţese şi îngeri, dar şi din partea cea mai întunecată cu demoni, monştri şi vampiri.  
    ,

Dash Berlin şi Paul Mendez mixează într-un tărâm de poveste la Bucureşti

Au mai rămas doar câteva zile înaintea primei ediţii a Xteria The Legend of Dreams Festival, un eveniment ce se anunţă a fi evadarea perfectă către un tărâm de poveste. Pentru câteva ore Dash Berlin şi Paul Mendez vor mixa pentru zâne, prinţi, îngeraşi, dar şi vampiri şi monştrii la... 
    ,

Concertele lunii mai 2011

Luna mai 2011 se anunţă a fi una foarte agitată din punctul de vedere al concertelor. Roxette va concerta pentru prima oară la Bucureşti. Shakira revine în România, la fel ca şi cei de la Haggard. Iar Inna va susţine primul său mare concert la Arenele Romane din Bucureşti.  

Concertul Kate Ryan la Bucureşti se amână. Dash Berlin rămâne headliner al evenimentului The Legend of Dreams by Xteria

Concertul solistei belgiene Kate Ryan care trebuia sa aiba loc pe 20 mai, in prima zi a evenimentului The Legend Of Dreams by Xteria, s-a amanat pentru o data care va fi anuntata ulterior. Cea de-a doua zi a festivalului ramane valabila.  
    ,

Concertul Kate Ryan la Bucureşti a fost amânat

Concertul pe care Kate Ryan trebuia să îl susţină în prima zi a The Legend Of Dreams by Xteria a fost amânat, anunţă organizatorii. Chiar dacă a prima zi de festival nu va mai avea loc, pe 21 mai 2011 fanii muzicii electronice se vor putea bucura de un super show marca Dash Berlin.  
    ,

Perioda de presale pentru Xteria 2011 a fost prelungită

Primul festival tematic de mare amploare din România avea loc pe 20 şi 21 mai 2011 la Arenele Romane din Bucureşti şi îi are ca şi headlineri pe Dash Berlin şi Kate Ryan. Iubitorii muzicii bune îşi vor putea achiziţiona bilete la preţ redus pentru Xteria 2011 – The Legend Of Dreams... 
    ,