- Concerte - iConcert.ro

Home » Survi

Survi

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Survi

POZE: Mark Knight la Arenele Romane din Bucureşti

Mark Knight a susţinut primul său show la Bucureşti pe 8 decembrie 2012. Cunoscutul DJ britanic a mixat la Arenele Romane în cadrul unui eveniment Xteria ce i-a mai avut ca şi invitaţi pe Phunk Investigation, Adrian Eftimie şi Survi.  

Programul show-ului Mark Knight la Arenele Romane

Pe 8 decembrie 2012, Mark Knight va mixa în premieră în România, la Bucureşti. Pe scena din cortul încălzit de la Arenele Romane vor urca alături de cunoscutul DJ şi Phunk Investigation, Adrian Eftimie şi Survi. Accesul publicului va fi permis în locaţie de la ora 22:00.  

CONCURS: Câştigă invitaţii la Mark Knight la Arenele Romane

Mark Knight vine pentru prima oară la Bucureşti pe 8 decembrie 2012 în cadrul unui eveniment ce va avea loc la Arenele Romane (cort încălzit). iConcert.ro pune la bătaie trei invitaţii duble la evenimentul organizat de Xteria şi din al cărui line-up mai fac parte şi Phunk Investigation, Adrian... 

Mark Knight la Arenele Romane din Bucureşti

Sâmbătă, 8 decembrie 2012, muzica electronică ia numele lui Mark Knight în premieră la Arenele Romane (cort încălzit) din Bucureşti. Cu DJ-ul britanic la platane, pulsul fanilor va bate în ritmuri de house până dimineaţa sub show-ul semnat Xteria.  
8 Dec 2012     ,