Cea de-a doua zi a B’ESTFEST Summer Camp 2012 va fi una plină de surprize muzicale şi nu numai. Pe scenele de la Tunari vor urca pe 7 iulie 2012: Röyksopp, Selah Sue, Booka Shade, Milow, Mala Vita, Obituary, Last Hope, Trollery Snatcha, Viţa de Vie, Bass Turbat şi mulţi alţii.

Află mai multe despre B’ESTFEST Summer Camp 2012!

Program 7 iulie 2012

Röyksopp şi Booka Shade la B’ESTFEST 2012

Sound-ul ieşit din tipare al trupei Electric Fence va fi cel care va da startul celei de-a doua zile de B’ESTFEST pe scena mare după ora 17:00. De la 19:10, Adi Despot şi ai săi colegi de la Viţa de Vie vor oferi un recital acustic special cu ocazia aniversării a 15 ani de carieră.

Selah Sue este una dintre cele mai căutate artiste de reggae, pentru scenele festivalurilor. Artista a fost descoperită de Milow în cadrul unui concurs de talente muzicale şi va cânta pe scena mare pe 7 iulie 2012 de la ora 21:20.

Fanii norvegienilor de la Röyksopp vor avea şansa să îi vadă pentru prima oară în ţara noastră pe scena Ciuc Premium a festivalului. Cu o carieră de 14 ani şi o mulţime de premii şi distincţii, cei de la Röyksopp sunt recunoscuţi pentru show-urile live pline de energie şi condimentate cu ţinute excentrice.

Pe Coca Cola Stage petrecerea va începe în cea de-a doua zi cu două trupe româneşte. Este vorba de Blue Nipple Boy şi Antract care vor concerta de la 16:45 şi respectiv 18:20. Mala Vita este o altă trupă care va fi prezentă la B’ESTFEST 2012. Alcătuită din şase membri de naţionalităţi diferite, aceştia vor duce publicul de la festival într-o călătorie a stilurilor muzicale, îmbinate armonios în muzica lor.

Cunoscut pentru compoziţiile sale în care îmbină elemente de folk cu cele de pop-acoustic, belgianul Milow a devenit unul dintre cei mai apreciaţi artişti europeni ai momentului. După ce a devenit cunoscut prin intermediul cover-ului piesei „Ayo Technology„, albumele sale s-a bucurat de un mare succes.

Seara se va încheia pe scena Coca Cola pe beat-urile germanilor de la Booka Shade. Piese ca “Body Language” şi “Mandarine Girl” i-au plasat pe primele locuri în topurile muzicale, iar colaborările cu artişti ca Moby, Depeche Mode sau Will.I.Am le-au confirmat poziţia printre artiştii importanţi ai genului.

Obituary legendele death metal-ului la B’ESTFEST

Însă nici rockerii nu vor sta liniştiţi în cea de-a doua zi de festival. Pe 7 iulie 2012 scena Jägermeister rockul românesc va arăta că are un cuvânt important de spus, cu Bucovina, Goodbye to Gravity şi Avatar.

Pe scenă vor urca mai apoi grecii de la Lucky Funeral, al căror stil îmbină rockul, metalul, grunge-ul şi sludge-ul. Urmaţi de bulgarii de la Last Hope, una dintre trupele de hardcore cu renume la nivelul Europei Centrale şi de Est. Cu o experienţa de peste 17 ani, Last Hope impresionează la fiecare apariţie live şi vor urca pe scena dedicată rockului cu 20 de minute înainte de ora 23:00.

Headlinerii serii pe această scenă vor fi cei de la Obituary, cea mai bine vândută trupă de death metal din istoria acestui gen. De altfel, formaţia este una dintre pionerii stilului death metal, trupa având o carieră de peste 25 ani. Ei vor urca pe scenă începând cu 01:10.

Pentru iubitorii muzicii electronice cea de-a doua zi de B’EESTFEST 2012 va fi una plină. Pe Dance Arena vor urca DJ Missile, Amon & Snow, Meeloox şi bineînţeles echipa Selectro (Bully, D-Laid şi Marika).

Deşi nu are o carieră foarte îndelungată, britanicul Trolley Snatcha a reuşit într-un interval scurt să îşi facă o bază de fani destul de mare. El va urca pe scena de la Dance Arena la 01:15 unde va mixa pentru petrecăreţi aproximativ 90 de minute. După Trolley Snatcha la platanele din arena dedicată muzicii electronice vor urca cei de la Bass Turbat care promit un show special.

Romanian Future Heroes Stage îi va găzdui în a doua zi de festival pe The Case, Sophisticated Lemons, Hot Casandra şi Antartica. Iar după miezul nopţii liniştea va pune stăpânire pe această scenă, dar muzica nu se va opri pentru că la platane vor urca DJ-ii responsabili de Silent Party.

Petrecerile şi concertele se vor ţine lanţ şi la scenele Blazing Vibez şi Groove On unde vor urca pe parcursul zilei Kaya Foundation, Chesarion, DJ Undoo, Zodiak, Ras T, Jhivago şi respectiv Underwing, Tzuc, Electroclown, Danaga, Zicu, Ufe şi nu numai.

Bilete şi abonamente B’ESTFEST 2012

Biletele şi abonamentele pentru B’ESTFEST Summer Camp 2012 sunt disponibile la următoarele preţuri:

Preţ In avans La intrare
Abonament 265 lei 285 lei
Voucher Camping 15 lei 15 lei
Bilet pentru o zi 125 lei 150 lei

Biletele şi abonamentele în avans pot fi achiziţionate din reţeaua MyTicket şi online pe www.myticket.ro.