Festivalul Untold împreună cu Federaţia Română de Fotbal (FRF) iniţiază parteneriatul „United by music. United by football”, care promovează spectacolul, performanţa, dar şi educarea publicului tânăr. Totodată, evenimentul din Cluj-Napoca lansează şi proiectul „Adoptă un Untold-ist”. Iniţiativa constă în strângerea a peste 8000 de locuri de cazare gratuite în casele clujenilor prin platforma de couchsurfing.

Untold face echipă cu FRF

Festivalul Untold în parteneriat cu FRF lansează primele tricouri cântătoare din istoria fotbalului pentru toţi fanii şi suporterii evenimentului. Articolele vestimentare vor fi disponibile din 10 iunie 2016 la preţul de 150 lei şi pot fi achiziţionate de pe site-ul magazin.frf.ro cu cinci variante de mesaje diferite: Unstoppable – de neoprit, Unrivaled – fără rival, Untamable – de neîmblânzit, Unafraid – fără teamă, United – împreună. Produsele vor avea şi un QR code, care îţi va oferi acces la aplicaţia UNTOLD Hai România.

Astăzi am lansat primele tricouri cântătoare pentru fani din istoria fotbalului, în parteneriat cu Untold. Acestea sunt disponibile în magazinul online al suporterilor: http://bit.ly/1srz1jm #HaiRomania

Posted by Echipa națională de fotbal a României on Friday, June 3, 2016

Parteneriatul dintre Untold şi FRF se axează pe susținerea performanței și pe educarea publicului activ şi tânăr, prin cultură şi sport.

Adoptă un Untold-ist la festivalul din Cluj-Napoca

Cluj-Napoca a fost declarat cel mai prietenos oraş turistic din Europa în 2015, iar pentru a-şi menţine statutul, oraganizatorii lansează proiectul „Adoptă un Untold-ist”. Clujenii care vor să îşi pună la dispoziţie locuinţele în perioada festivalului Untold pot accesa pagina oficială de facbook a evenimentului pentru a obţine mai multe detalii. Atât gazdele, cât şi vizitatori sunt invitaţi să posteze pe pagina evenimentului diferite poze sau videoclipurile prin care să se împrietenească.

Adoptă un Untold-ist!Suntem mândri să descoperim inițiative precum Adopta un Untold-ist ! Hai să demonstrăm împreună că suntem cel mai prietenos oraș din Europa! Mai avem nevoie numai de 8594 de clujeni înscriși pe couchsurfing.com.

Posted by Untold on Thursday, June 2, 2016

Amsterdam este oraşul cu cea mai mare rată de couchsurfing, 3,3% dintre cetăţeni îşi oferă locuinţa gratuit pentru cei care vor să viziteze capitala Olandei. Momentan, Cluj-Napoca are un procent de 1,2%, iar organizatorii campaniei „Adoptă un Untold-ist” doresc ca la finalul acesteia, rata să crească şi să aibă cel mai ridicat procent din Europa.

Abonamente şi bilete de o zi la UNTOLD Festival 2016

Începând cu 12 mai 2016 au fost puse în vânzare şi biletele pentru fiecare zi. Preţul unui bilet de o zi este de 180 lei + taxe, la acest preţ fiind disponibile doar 5.000, după care se va trece la un alt cost.

Abonamentele pentru a doua ediţie UNTOLD Festival, ce are loc între 4 şi 7 august 2016 la Cluj-Napoca, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la două categorii de preţ, în funcţie de tipul de acces.

Categorie Preţ pre-sale
Normal Acces 375 lei + taxe (405 lei) cumpără abonamente
VIP Acces 600 lei + taxe (648 lei) cumpără abonamente
Bilet de o zi 180 lei + taxe (194.4 lei) cumpără bilete

Desemnat „Best Major Festival”, în cadrul European Festival Awards 2015, dar având şi titlul de „Brandul Anului 2015”, oferit de către International Advertising Association Romania (IAA), ediţia a doua a festivalului UNTOLD are loc în perioada 4-7 august la Cluj-Napoca, iar pe scene vor urca peste 150 de artişti internaţionali de renume, printre care: Dimitri Vegas & Like Mike, Armin van Buuren, Hardwell, Martin Garrix, Tiësto, Afrojack, Chase and Status – DJ Set, W&W, NERVO, Fedde le Grand, Tujamo, John Digweed şi mulţi alţii.