Armin van Buuren, unul dintre cei mai cunoscuţi şi doriţi DJ ai lumii, revine la UNTOLD Festival, aşa cum a promis anul trecut în faţa a 70.000 de fani, şi se alătură lui Tiësto, Hardwell şi Afrojack, în lista regilor genului electronic-dance-music, ce vor fi prezenţi în perioada 4-7 august 2016, la Cluj-Napoca.

Impresionat de publicul UNTOLD Festival la ediţia din 2015, Armin van Buuren a stat pe scenă peste trei ore, trecând cu aproape două ore peste programul stabilit. Căldura cu care a fost primit de către fanii săi l-a sensibilizat atât de tare pe artist încât la finalul show-ului a fost vizibil acaparat de emoţii.

Peste 40.000 de fani l-au votat şi l-au dorit pe Armin van Buuren din nou pe scena festivalului. A fost pe primul loc în topul preferinţelor. De altfel, artistul olandez a fost desemnat de 5 ori cel mai bun DJ al lumii de câtre revista DJ Magazine.

Show-ul lui Armin van Buuren de la UNTOLD Festival 2016 face parte din turneul mondial de promovare a noului său album „Embrace”, ce va debuta în luna mai la Amsterdam.

„Ne bucurăm că Armin van Buuren a apreciat atât de mult festivalul UNTOLD încă de la prima ediţie. A stabilit de la început o relaţie specială cu fanii, iar la finalul show-ului am remarcat cu toţii cât de impresionat a fost de publicul din România. Drept dovadă, iată că revine pe scena noastră şi la ediția din acest an.” a declarat Bogdan Bută, General Manager UNTOLD Festival.

Alte 5000 de abonamente disponibile

La aproape 4 luni de la punerea în vânzare a abonamentelor, 30.000 au fost deja cumpărate de fanii UNTOLD. Marţi, 9 februarie, 2016 începând cu ora 12:00 vor fi puse în vânzare alte 5.000 de abonamente la preţul de 340 lei + taxe. Se pot achiziţiona şi abonamnete VIP la preţul de 600 de lei + taxe. Ulterior vor fi disponibile şi bilete de o zi, însă numărul lor va fi limitat.

Abonamentele pentru a doua ediţie UNTOLD Festival, ce are loc între 4 şi 7 august 2016 la Cluj-Napoca, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la două categorii de preţ, în funcţie de tipul de acces.

Categorie Preţ pre-sale
Normal Acces 340 lei + taxe (367.20 lei) cumpără abonamente
VIP Acces 600 lei + taxe (648 lei) cumpără abonamente

UNTOLD Festival a fost desemnat „Best Major Festival” în cadrul European Festival Awards 2015, eveniment ce a avut loc în Groningen, Olanda. O altă recunoaştere a venit din partea celui mai de seamă reprezentant naţional al industriei de marketing şi comunicare, International Advertising Association Romania (IAA), care a oferit festivalului titlul de „Brandul Anului 2015”.