Afrojack şi Hardwell completează lista celor 5 regi ai genului electronic-dance-music care vor ajunge anul acesta la cea de-a doua ediţie a festivalului UNTOLD, în perioada 4-7 august 2016, la Cluj-Napoca. Organizatorii anunţă că doar până pe 31 ianuarie mai pot fi achiziţionate abonamente la preţul de 300 lei + taxe, în limita totală a 5.000 de bucăţi. Odată cu epuizarea lor, se va trece la un alt prag de preţ, iar ulterior vor fi disponibile şi bilete de o zi, însă numărul lor va fi limitat.

După legendarul Tiesto, Afrojack, câştigător al unui premiu Grammy şi Hardwell, headliner la cele mai mari festivaluri din lume, vin la cea de doua ediţie al celui mai bun festival european din 2015, aşa cum fanii UNTOLD Festival au cerut pe site-ul evenimentului.

Nick van de Wall cunoscut după numele sau de scenă Afrojack are 29 de ani şi vine pentru prima dată în România. Artistul olandez este producător muzical dar şi DJ. Mai mult acesta este câştigător al unui Premiu Grammy. Afrojack este cunoscut şi pentru colaborările cu renumiţi artişti internaţionali cum ar fi David Guetta, Sia, Nicky Minaj, Pitbull, rapperul Ne-Yo şi Beyonce.

Afrojack and Hardwell @ UNTOLDSo, did you guess the new King?#UNTOLD #BestMajorFestival

Posted by Untold Festival on Wednesday, January 20, 2016

Hardwell pe numele său real Robbert van de Corput, este mereu printre headlineri la cele mai mari festivaluri din lume. Hardwell a fost desemnat în anii 2013 şi 2014, de revista DJ Magazine locul 1 în lume, iar la cei 28 de ani a colaborat cu Tiesto şi rapperul Jason Derulo. Recent, DJ-ul olandez a anunţat pe pagina lui oficială că a încheiat un proiect muzical alături de Afrojack. Când doi dintre cei mai buni DJ ai lumii îşi unesc imaginaţia nu poate să iasă decât un hit. Piesa „Hollywood” va fi lansată în curând, iar la vară o veţi putea auzi live pe scena UNTOLD Festival. Hardwell a mai mixat în România, în cadrul Sensation – The Ocean of White, pe 21 aprilie 2012.

Abonamente pre-sale UNTOLD Festival 2016

Abonamentele pentru a doua ediţie UNTOLD Festival, ce are loc între 4 şi 7 august 2016 la Cluj-Napoca, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la două categorii de preţ, în funcţie de tipul de acces.

Categorie Preţ pre-sale
Normal Acces 300 lei + taxe (324 lei) cumpără abonamente
VIP Acces 500 lei + taxe (540 lei) cumpără abonamente

Pentru UNTOLD Festival 2016 vor fi disponibile un total de 55.000 de abonamente de 4 zile, iar preţul acestora va creşte progresiv, până la 450 lei + taxe, pe măsură ce se apropie festivalulul sau sunt prezentaţi artiştii din line-up. După atingerea pragului de 55.000 de abonamente, fanii îşi vor putea achiziţiona doar bilete de câte o zi, în număr limitat. Până în prezent peste 26.000 de fani şi-au achiziţionat abonament, fără să cunoască line-up-ul festivalului.

Doar până pe 31 ianuarie mai pot fi achiziţionate abonamente la preţul de 300 lei + taxe, în limita totală a 5.000 de bucăţi. Odată cu epuizarea lor, se va trece la un alt prag de preţ, iar ulterior vor fi disponibile şi bilete de o zi, însă numărul lor va fi limitat.