Legendarul Tiësto este primul headliner anunţat pentru cea de-a doua ediţie UNTOLD Festival, ce se va desfăşura între 4-7 august 2016, la Cluj-Napoca. Cele 4 zile de festival vor aduce 5 headlineri electronic-dance-music, 5 dintre cei mai doriţi artişti de către publicul din România, conform preferinţelor fanilor din perioada de pre-înregistrare, pe site-ul festivalului.

Tiësto a fost desemnat de-a lungul carierei sale „Cel mai bun DJ din toate timpurile” de Mixmag, „Nr. 1 DJ” de către Rolling Stone sau primul „The Legend” desemnat de către DJ Magazine, în urma voturilor fanilor invitaţi să-şi aleagă DJ-ul preferat al ultimilor 20 de ani. El a evoluat o dată cu scena care l-a consacrat, pornind iniţial de la trance, popularitatea lui continuă să crească de la an la an şi pe piaţa mainstream, pop, EDM, progressive trance.

Tiësto este prezent la toate marile festivaluri de muzică şi are colaborări cu Kanye West, Coldplay, Katy Perry, Martin Garrix, John Legend şi mulţi alţii. „The best night in the world” e promisiunea pe care le-o face fanilor care participă la showurile lui, încă de la începutul carierei sale şi până astăzi, după 22 de ani.

A doua ediţia a festivalului UNTOLD Festival va avea loc în 4-7 august 2016, iar pe scenele festivalului de la Cluj-Napoca vor urca cei mai mari artişti din topurile muzicale internaţionale. În plus, organizatorii îşi propun să crească nivelul la toate capitolele şi scenele din festival, iar în ceea ce priveşte artiştii invitaţi, pe main-stage, pe lângă cei EDM, în timpul zilei, vor avea loc şi concerte live cu artişti aflaţi în topul preferinţelor fanilor UNTOLD.

Prima ediţie a festivalului a impresionat peste 240.000 de oameni între 30 iulie şi 2 august 2015, iar la Cluj-Napoca, au urcat pentru prima dată pe aceeaşi scenă în România, patru dintre cei mai îndrăgiţi artişti electro-dance-music din întreaga lume: Avicii, Armin van Buuren, David Guetta şi Dimitri Vegas & Like Mike, alături de alţi peste 150 de artişti internaţionali şi naţionali.

Abonamente pre-sale UNTOLD Festival 2016

Abonamentele pentru a doua ediţie UNTOLD Festival, ce are loc între 4 şi 7 august 2016 la Cluj-Napoca, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la două categorii de preţ, în funcţie de tipul de acces.

Categorie Preţ pre-sale
Normal Acces 300 lei + taxe cumpără abonamente
VIP Acces 500 lei + taxe cumpără abonamente

Pentru UNTOLD Festival 2016 vor fi disponibile un total de 55.000 de abonamente de 4 zile, iar preţul acestora va creşte progresiv, până la 450 lei + taxe, pe măsură ce se apropie festivalulul sau sunt prezentaţi artiştii din line-up. După atingerea pragului de 55.000 de abonamente, fanii îşi vor putea achiziţiona doar bilete de câte o zi, în număr limitat. Până în prezent peste 26.000 de fani şi-au achiziţionat abonament, fără să cunoască line-up-ul festivalului.