Martin Garrix vine pentru prima dată în România, la UNTOLD Festival 2016 şi se alătură listei celor mai doriţi „regi” ai muzicii electronice. Acesta va urca pe scenă alături de Armin van Buuren, Afrojack, Hardwell şi Tiesto.

Cele cinci staruri electro-dance care vin în vară la UNTOLD Festival, au ajuns pe primele locuri şi într-un clasament făcut de revista Forbes, unde au fost clasaşi ca fiind cei mai bogaţi DJ din industrie. Adunate, averile lor sunt estimate la peste 150 de milioane de dolari.

Martin Garrix, „tânărul savant” al muzicii electronice, pe numele lui real, Martjin Garritsen, a fost votat în 2015 de fanii din întreaga lume pe locul al III-lea în clasamentul DJ MAG TOP 100.

La doar 19 ani, pasiunea pentru muzica i-a adus lui Martin Garrix o fabuloasă avere, premii internaţionale, şi desigur, un avion personal cu care călătoreşte la cele mai apreciate festivaluri din lume. Cele mai importante distincţii de până acum sunt de la Dance Music Awards (2013), unde a fost ales DJ-ul anului şi la MTV Europe Music Awards (2015), unde a luat premiul pentru cea mai bună muzică electronică.

Artistul olandez l-a văzut pentru prima dată pe Tiesto în 2004, când avea 8 ani, la Jocurile Olimpice de la Atena, moment în care şi-a propus să-i calce pe urme legendarului. Visul lui s-a împlinit 11 ani mai târziu când Martin Garrix a produs prima melodie cu legendarul DJ, „The Only Way Is Up”.

Deşi a debutat în muzica electro-dance doar de patru ani, Martin Garrix are deja colaborări cu artişti importanţi precum: Ed Sheeran, Usher, Avicii, Hardwell, Afrojack, Dimitri Vegas & Like Mike şi mai ales cu cel care l-a făcut să îşi dorească să ajungă un artist desăvârşit, Tiesto.

Alături de headliner-ii Martin Garrix, Armin van Buuren, Afrojack, Hardwell şi Tiesto, alţi 150 de artişti, printre care Faithless, Parov Stelar, Clean Bandt, Scooter, Dubfire, Rudimental – DJ Set, Chase and Status – DJ Set, vor urca pe scenele festivalului de la Cluj-Napoca, ce va avea loc în perioada 4-7 august 2016.

Abonamente UNTOLD Festival 2016

Abonamentele pentru a doua ediţie UNTOLD Festival, ce are loc între 4 şi 7 august 2016 la Cluj-Napoca, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la două categorii de preţ, în funcţie de tipul de acces.

Categorie Preţ pre-sale
Normal Acces 340 lei + taxe (367.20 lei) cumpără abonamente
VIP Acces 600 lei + taxe (648 lei) cumpără abonamente

Desemnat „Best Major Festival„,  în cadrul European Festival Awards 2015,  şi „Brandul Anului 2015”, de către International Advertising Association România (IAA), UNTOLD Festival revine la Cluj-Napoca cu cea de-a doua ediţie, programată în perioada 4-7 august 2016.